2777
2789

ما امسال دعوتی داریم 

پارسال کل خوراکی ها با خودمون بود فقط چند تا از مهمونا تعارف زده بودن که مامانم گفت چیزی نمیخواد بیارین و هیچی نیاوردن

ولی من میگم امسال باید بگیم بیارن با خودشون 

یکی کیک یکی آش یکی لبو یکی شیرینی و … 

وضعشون خوبه 

ولی مامانم میگه زشته ما داریم دعوتی میدیم 

به نظرم درسته دعوتی میدیم اما شب یلدا که مهمونی بزرگه متفاوته خیلی هزینه میشه اگه بخوایم همههه چی رو خودمون بخریم دیگه بحث میزبان و مهمان نیست همه باید تو این دورهمی شرکت کنن فقط مکانش خونه ماست مثل باغ که میرن همه سهم خودشونو میارن 

مامانم گفت اگه خودشون تعارف کردن که چیزی بخرن من بهشون میگم چی بیارم اما خودم اول نمیگم 

حرفم منطقیه یا غیرمنطقی ؟ 

حرف مامانتون درسته اگه تعارف زدن بگید وگرنه بی ادبیه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه شما دعوت میکنی نباید توقع داشته باشی

اگه اذیتین چرخشی هرسال خونه یکی بندازین

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اخه مهموني تو خونه با باغ فرق ميكنه. باغ بگيريد بگيد هركي يه چيز بياره. ولي وقتي دعوت ميكني خونه خودت بايد همه چي رو بدي مگر اينكه كسي خودش پيشنهاد بده بگه من فلان چيزو ميارم

حرف مامانت منطقه.. درسته که هزینه ها سنگینه ولی شما دعوت کردید نمیشه که بگید سهم خودتونو بیارید ولی مهمونا هم باید بدونن که از یکی دو روز قبل زنگ بزنن بگن فلان چیزو ما میگیریم میاریم

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....

خواهرم هرسال یلدا خونه پدرشوهرم هستن.همه هزینه ها پای خواهرم و جاریش هستش بقیه دخترا با شوهرا و نوه ها فقط میان میلمبونن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

نه دیگه کسی دعوت میکنه خرج با خودشه حالا اگر مهمان دوست داشت یه چیزی باا خودش میبره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞