2777
2789
عنوان

امتحان نوبت اول فردا دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 31 پست
من انسانیم خوبه شما ۵ درس امتحان میدید برای ما ۹ تاست سریع بخون تمومشه بره تمرکز کن به چیزی فکر نکن

۶ تا درسه بعد من کندخوانم خیلی میترسم نمیدونم چجوری بخونم دلم میخواد ۱۸ الی ۲۰ بشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زود شروع شده امتحانات ترمتون ولی!

رشته ت چیه؟

ببین دینی رو حفظ نکن اصن. کلمات کلیدی رو فقط. مابقی رو هرچی فهمیدی.

باید بفهمیش باید برا خودت توضیحش بدی با مثالای ساده زیاد وسواس نباش روش. باآرامش بخون هرچی حرص بخوری کمتر میفهمی

چیزی ام متوجه نشدی از یکی بخوا ب زبون ساده برات بگه ثبیت میشه تو مغزت

تلخ ولی عمیق..
خیلی زود شروع شده امتحانات ترمتون ولی!رشته ت چیه؟ببین دینی رو حفظ نکن اصن. کلمات کلیدی رو فقط. مابقی ...

آآره چون برنامه طبق چیزی که ما می‌خواستیم چیده نشد حالا امتحانمون افتاده فردا صبح بعد معلم دینی ما همش حفظی می‌پرسید اذیتمون می‌کرد بقیه بچه‌ها میتونستن بخونن راحت ولی من واقعا خیلی بهم فشار وارد شد خیلییی

۶ تا درسه بعد من کندخوانم خیلی میترسم نمیدونم چجوری بخونم دلم میخواد ۱۸ الی ۲۰ بشم

منم کند خوانم و وسواس دارم 

ببین تایم بزار گوشیتو بزار کنار قسمت بندی کن دو نیم درس بخون بعد یکم استراحت کن دوباره بقیش بخون 

صبحم خیلی زود پاشو صبحونه بخور قهوه بزن دوره کن دوباره حتماااا ۲۰ میشیی

منم کند خوانم و وسواس دارم ببین تایم بزار گوشیتو بزار کنار قسمت بندی کن دو نیم درس بخون بعد یکم استر ...

اخه درس یکم زیاد اوکی نیستم یادم رفت هرچیشو خوندم پس میشه سه تا درس برا هر قسمت

چرا میاد ولی من مغزم یهو پاک میشه ولی بهتر از زمانی که تو کلاس میخونم یادم مونده

میفهمم چیمیگی منم فردا امتحان مستمر دارم حالم اوکی نیست نخوندم شاید بپیچونم نرم ولی برای تو ترمه حتما الان بخون اگه یادتم میره چند بار دوره کن اوکی میشی