2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه آپارتمان شهرستان دارم بفروشم میتونم تهران آپارتمان بخرم

اول اپپارتمان رو پیدا کن.و همزمان خونه رو بزار واسا فروش.مشتری پیدا شد خونه هم پیدا کن.اول خونه بخر بعد خونت رو بفروش

همه ی اونایی که اسن ویژگی رو دارن میشه جواب بدن ؟

اعمال و رفتار تون چطوره؟

غیبت میکنین؟قضاوت میکنین؟زود به دل میگیرین؟کینه این؟نماز ها به موقع است؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
مثله همه مسلمون اما تمام دعا نویس ها بهم گفتند ج....داری

اذیتم میشی یا کاریت ندارن؟ببین سوالم اینه که تغیراتی کردی که خواب صادقه میبینی مثلا رو اوردن به خدا و نماز و اینا یا نه تغییری نداشتی؟