نه میتونم از پیشش برم چون تنها میمونه، نه میتونم حال و روز بچه هامو تحمل کنم ، افسرده شدن دیگه 😭من چیکارکنم ، میدونم سخته ، واسه یه مادر سخته ...ولی حداقل یه کم آروم نمیگیره ، خودمم دارم دیوونه میشم ، صبح با صدای گریه بیدار میشم ، با استرس و اضطراب ناهار آماده میکنم ، مامانم فقط به فکر فرو میره ، همش عکساشو میبینم گریه و ناله میکنه ، من چیکار کنم ، الان ۴۶ روز پیش مامانمم ،شوهرمم اینجاست ، هرچقدر بهش میگیم یه کم آروم بگیر اصلا آروم نمیشه ، میگم یکی دو روز بیا خونه ی ما قبول نمیکنه ، خیلی شرایط بدی دارم ، دخترم کلاس اوله ، افسرده شده ، چندباری تو کلاس گریه میکرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
الهی بمیرم برای دل مادرت . غم از دست دادن بچه تا اخر عمر با ادم میمونه و هیچوقت داغش سرد نمیشه . خدا رحمتش کنه
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست