2777
2789

خانما به نظرتون دنس و کلا چه ورزش هایی رو میشه مربی انلاین گرفت خونه تمرین کرد ؟ 

و لطفا اگه میشناسید مربی که کلاس نیمه خصوصی انلاین داشته باشع بگین قیمتشم اوکی باشه

تاپیکمو پربازدید کنید.

دوستاتون رو تگ کنید

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدنسازی تو خونه کار میکنم .با مربی انلاین .ماهی ۳۰۰ .روزهای فرد ساعت ۱۱ انلاین بعد ذخیره میشه تو سایت هر وقت خواستی انجام میدی ....اسم مربیم فیت هستی هست ...هم سایت داره هم اینستا و هم تلگرام

بدنسازی تو خونه کار میکنم .با مربی انلاین .ماهی ۳۰۰ .روزهای فرد ساعت ۱۱ انلاین بعد ذخیره میشه تو سای ...

یعنی اینکه یه ویدیو بارگذاری میگنه تو اون ساعت یا ویدیوکال دارین و همزمان نگاهت میکنه میگه این حرکت رو انجام بده؟

بدنسازی تو خونه کار میکنم .با مربی انلاین .ماهی ۳۰۰ .روزهای فرد ساعت ۱۱ انلاین بعد ذخیره میشه تو سای ...

راضی ای؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
یعنی اینکه یه ویدیو بارگذاری میگنه تو اون ساعت یا ویدیوکال دارین و همزمان نگاهت میکنه میگه این حرکت ...

عزیزم ورزش گروهی هست .اون مارو نمیبینه وای لایو هست ! و بعد از تموم شدن ورزش ویدیو ضبط میکنه و تو سایت بارگذاری میکنه هر زمانی تونستی انجام بدی ..حتی بعضی از تمرین هاشو من دو بار هم انجام میدم ..تا اخر ترم ورزشی به ورزش ها دسترسی داری .ماه اول ۳۰۰و از ماه بعد ۲۵۰ میدی .یک سال و خورده ای هست که من دارم با این مربی ورزش میکنم ...کالری شمار هم بهت میده