2777
2789

سلام من واسه میگرن و سردردم رفتم دکتر مغز و اعصاب 

ازم نوار مغزی گرفتن ،بهم گفت چرا نوار مغزت اینقدر بده کلی استرس داری و مغزت مشغوله همش؟گفتن بله و کلی دعوام کرد که چرا تا الان نرفتم پیش دکتر تااسترسم رو کنترل کنم ،اما من همیشه سیع میکنم خودم حال خودمو خوب کنم و خودمو کنترل کنم  دوست نداشتم قرص مصرف کنم 

خلاصه برای استرسم قرص پرانول 20نوشت صبح و شب 

و واسه میگرنم قرص نورتریپتیلین10 هر شب یک عدد 

و قرص توپیرمات 100 هرروز یک عدد این قرص رو که کلا نخوردم چون خیلی در موردش بد گفتن اما قرص نورتریپتیلین رو هر شب میخوردم دو شب مشکلی نبود الان دو شبه اصلا نمیتونم بخوابم مغزم آرامش نداره نمیتونم بخوابم ،از صبح دیگه نه پرانول خوردم نه الان قرص نورتریپتیلین رو خوردم دیگه نمیخوام قرص بخورم 

میگرنمم زیاد شدید نیست یه جوری جلوشو میگیرم وقتیم گرفت با نوافن ساکتش میکنم ،خیلی بده این قرصا حالمو بدتر کرده ،من نودم با رقص و ورزش و افکار مثبت میتونم استرسمو کنترل کنم الان به نظرتون چیکار کنم نکنه اشتباه میکنم و باید قرصامو بخورم و برم پیش دکتر ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر حالتو بد کرده نخور وقتی اونقد اذیت نیستی و خودت میتونی مشکلتو کنترل کنی نیازی به دارو نیس

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
واقعا به راهنمایی های شما نیاز دارم چیکار کنم به نظرتون

پرانول برای تنظیم تپش قلب هس اون خطری نداره منم میخورم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

اسی دکترت رو عوض کن این قرص ها رو معمولا نصف نصف شروع میکنن به خوردن یا یک روز در میون که اول بدن بهش عادت کنه

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید✅ دوستان کتاب بخونید خیلی خوبه📚

عزیزم کاشکی به جای اینکه خود درمانی کنی یا از نی نی سایت بپرسی پیش یه دکتر خوب بری

بهترین دکتر رفتم خود درمانی واسه مشکل عادی هیچ مشکلی پیش نمیاره من در واقع مشکل بزرگی ندارم فقط یکم استرسی میشم اون روز هم تو مطب دکتر استرس داشتم و خسته بودم بخاطر همون نوار مغزیم اونجوری بود

هر سه تاش برا کنترل و درمان نسبی میگرنه 

و بعد چند روز بدنت عادت می‌کنه 

توپیرامات روزای اول باعث مورمور شدن دست و پا و صورت میشه و یه کم گیجت می‌کنه ولی درست میشه بعد چند روز 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

هر سه تاش برا کنترل و درمان نسبی میگرنه و بعد چند روز بدنت عادت می‌کنه توپیرامات روزای اول باعث مورم ...

چرادپس الان دو شبه نمیتونم بخوابم یعنی بخاطر قرص نورتریپتیلین نیست؟