2777
2789

خوب بود رفتم پمپ گاز گاز زدم  بعد هرکار میکردم روی گاز نمی‌رفت خاموش میشد زدم رو بنزین یکم که رفتم ماشین برقاش کمرنگ شد یهو ماشین دیگه شل شد هرچی گاز میدادم نمی‌رفت آخر خاموش شد علامت باتری میداد

باتری تازه شوهرم خریده 

یکی اومد هول داد روشن شد تا تو کوچه دیگه رفتم باز یهو ماشین شل شد دیگه هرچی گاز میدادم نمی‌رفت  

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

سلام خاله چیشوده

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا یا باطری یا استارت ماشین ما اینجوری شده بود از باطری بود

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

علائم ماشین مارو گفتی متاسفانه ایسیوش سوخته بود و تمام وسایل برقیو سوزونده بود ۳۰ میلیون پیاده شدیم

حالا انشالله ک واسه شما از باتری باشه

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد