2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممم پسر من متولد بیست و پنج شهریور نود و سه هست الان کلاس پنجمه

خب عزیزم آذر  ۹۲ تا ۱۴۰۲ ده ساله میشه از آذر ۴۰۲ تا ۴۰۳ هم یک سال میشه دیگه پس ۱۱ سال میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
براشون انگیزه درست کن مثلا بگو اگه فلان رفتار زشت رو انجام ندید یا فلان کار خوب رو تا دو هفته انجام ...

عزیزم همه این کارها کردم بی فایده بوده 

خب عزیزم آذر ۹۲ تا ۱۴۰۲ ده ساله میشه از آذر ۴۰۲ تا ۴۰۳ هم یک سال میشه دیگه پس ۱۱ سال میشه

آره گلم درسته پسر من آخر شهریور نود و سه اما با ۹۲ها رفت مدرسه الان اکثر دوستاش ازش بزرگترن 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

آره گلم درسته پسر من آخر شهریور نود و سه اما با ۹۲ها رفت مدرسه الان اکثر دوستاش ازش بزرگترن

چون پسر شما نیمه اولی هست..دختر منم نیمه اول هست  مردادی..و متولد92..الان کلاس ششم هست..میشه یازده سال و چهار ماه..

خدایا شکرت🌹🌹🌹

اسی بنظرم ببرش دکتر غدد کودکان..آزمایش بده ببینه چه چیزی تو بدنش کمه..شاید خدا نکرده مشکل کم کاری تیروئید یا کمبود ویتامین دی..یا کمبود آهن...یا تغذیه اش خوب نباشه..عصبی شدن میتونه بخاطر فقر آهن هم باشه

خدایا شکرت🌹🌹🌹
اسی سن بلوغ شاید بچه کمی عصبی و زودرنج بشه ولی با ادبه .اگر مشکل داری بادخترت قوی باش و بهش بفهمون ح ...

همون بی ادب شده 😔پسرم خوبه خداراشکر اگه یه چیز هم بگه بفهمه اشتباه کرده کلی میاد معذرت خواهی میکنه گریه میکنه مامان ببخش ولی دخترم حق به جانب هست باپدرش این طور نیست ها با من لجبازی میکنه و داداشس

اسی بنظرم ببرش دکتر غدد کودکان..آزمایش بده ببینه چه چیزی تو بدنش کمه..شاید خدا نکرده مشکل کم کاری تی ...

این و میبرم انجام میدم همین هفته میبرمش مرسی 

همون بی ادب شده 😔پسرم خوبه خداراشکر اگه یه چیز هم بگه بفهمه اشتباه کرده کلی میاد معذرت خواهی میکنه ...

زیادی محبت کردین بهش..زیاد توجه نکنید بهش..محدودش کنید چیزی که دوست داره نخرین تند تند براش..واقعا لازمه..منم با پسرم خیلی مشکل دارم..تاپیکام همش از پسرم نوشتم..و خیلی محدودش کردم..خیلی دارم کار میکنم تا درست بشه🤲🏻

خدایا شکرت🌹🌹🌹