2777
2789
نه ما غربیمخدا بخیر بگذرونه

منم غربم

شما کجاشی؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من قائم شهرم خیلی شدید لرزید،ولی خواهرم اصلا نفهمید اونم قائم شهره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

احساس نکردم ولی خیلی میترسم 

خدا خودش کمک کنه 

چخبر شده مرگ جوونا و زلزله...

دوریِ‌تواز‌خودم‌دورم‌کرد...🍂دلتنگ‌توام‌و‌فقط‌بادرکنارتو‌بودن‌آرام‌میشوم....🍂مهربونا برام دعا کنین✨️...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)
من قائمشهرم اینجا خیلی شدید بود به لحظه کل خونه لرزید

منم قائمشهرم  خیلی زیاد شدید نبود 😐

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
نزدیک بوده پس،میکم که من خیلی واضح حسش کردم،چقدرم بزرگ😐

ما اصلا متوجه نشدیم...کجای جویباری؟ما کوچه شاهدیم😬

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔