2777
2789

من یه سوال دارم

سبک زندگی یک کنکوری چطوریه؟ حس میکنم اصلا زندگیم نظم زندگی یک کنکوری رو نداره!! میشه توضیح بدید چند ساعت میخوابیدید کلا چطور قبول شدید رمز موفقیتتون چی بوده؟ من حس میکنم اصلا پیشرفت نمیکنم همش درجا میزنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حداقلش اینه شما دانشجو نیستین

من دانشجو هم بودم

نمره های نهایی خودم تراز خوبی نمیداد بهم چون تراز ۱۹ سال ۹۹ با تراز ۱۹ سال ۱۴۰۳ زمین تا اسمون فرق داشت

ترمیم هم کردم

فکر کردی مثلا خیلی لاکچری و رو ، روتین میشه درس خوند؟

نه والا من وسط برگه هام میخوابیدم

گوشی رو بذار کنار

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

گوشی نداشتم ،با تبلت کارامو میکردم 

ولی همچین با نظمم نبودم ولی اگه میبودم نتیجه ام بهتر میشد 

بیرون زیاد نمیرفتم ،نمیخواستم تحت تاثیر دیگران قرار بگیرم ...

من باز چون پشت کنکوری بودم ماجرام فرق داشت مثلا برای تشویق خودم روتین فیلم و سریال داشتم و اینجا هم لغو کاربری زدم با کاربری قدیمیم ،هی میومدم در حد یک هفته تا چند ماه نمیومدم ولیییی اصلا سرگرم کار دیگه ای نمیشدم دیگه ...

🤍🩶🖤

من خیلی سال پیش قبول شدم

خواب کافی داشتم همیشه

در دراز مدت مهمه نظم خواب داشته باشی

زمان ما فضای مجازی به این شکل نبود، اما شما باید مدیریت کنید ایتفاده از موبایل رو

ماهی یه بار ح‌اقل یه مهمونی یا دورهمی برو

ممکنه بارها احساس هیچی بلد نبودن و عقب موندن بکنی، این حس مشترکه بین همه، توجه نکن و فقط ا‌دامه بده

یکم قر و فر و خرید و این چیزها رو کم کن

روابطی که ازت وقت و انرژی میگیرن رو محدود کن

تست زیاد بزن

سبک زندگی طاقت فرسا

کمتر از نیم ساعت گوشی

نیم ساعت وقت برای ناهار و کمتر از این برای صبحانه 

خواب ظهر نداری

شب زود میخوابی

صبح زود بیدار میشی

بیرون نمیری جز دوهفته یبار اونم نصف روز

تعطیلات نوروز جایی نمیری

من حتی ۱ فروردین نشستم پا درسم

کمردرد ک بخاطرش ۱۰ جلسه فیزیو رفتم

دوری و تنهایی از همه .گاهی وقتا مامان بابامو درحد نیم ساعت تو روز میدیدم

حتی موقع پریودی با دل درد میشستم پادرسم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم