2777
2789
ترتینوئین خیلی قویه همونو بزن کافیه ببینم جوشاتو

ممنون گل صورتم پیشانی پر از جوش ریزه که قابل ترکوندن هم نیس شما کامپاند تا حالا استفاده کردین؟ میگن لک میاره

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترتینوئین خیلی قویه همونو بزن کافیه ببینم جوشاتو

دکتر بهم کامپاند داد البته گفت نیازی هم نداری آنچنان ولی گفت که چون خیلی سفیدی لک بشه خیلی بد میشه و از این جهت زیاد توصیه نمیکنم که استفاده کنی کفت اگه چند روز خوردی داشت لک میشد نخور .  

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
دکتر بهم کامپاند داد البته گفت نیازی هم نداری آنچنان ولی گفت که چون خیلی سفیدی لک بشه خیلی بد میشه و ...

همون ترتینوئین بزن خوبه میبره زود فقط مراقب باش بدون ضدافتاب بیرون نری

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ممنون گل صورتم پیشانی پر از جوش ریزه که قابل ترکوندن هم نیس شما کامپاند تا حالا استفاده کردین؟ میگن ...

ن من استفاده نکردم ولی ترتینوئین عالیه استفادخ کردم

همون ترتینوئین بزن خوبه میبره زود فقط مراقب باش بدون ضدافتاب بیرون نری

قشنگم ژل زدی یا قرصش خوردی؟ چه مدت استفاده کردی تا جوشات برد و شبا تا صبح میداشتی؟ خیر ببینی عسل ❤️

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
قشنگم ژل زدی یا قرصش خوردی؟ چه مدت استفاده کردی تا جوشات برد و شبا تا صبح میداشتی؟ خیر ببینی عسل ❤️

گلم من جوشام خیلی زیاد بود رو لپم بود دوسال انواع ژل قرص استفاده کردم ولی ژل ترتینوئین برام عالی بود 

گلم من جوشام خیلی زیاد بود رو لپم بود دوسال انواع ژل قرص استفاده کردم ولی ژل ترتینوئین برام عالی بود

ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی چند ماه میزدی تا جوشات بره میخوام یکی دو ماه دیگه برم جای مهمی . و شبا چقدر میذاشتی بمونه؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی چند ماه میزدی تا جوشات بره میخوام یکی دو ماه دیگه برم جای مهمی . و شبا چ ...

شبا تا صب میزاشتم اخه گلم تو میگی جوشات رو پیشونیه من لپم خب الانشم تکو توک دارم به این زودیا نمیره دگ بستگی به پوستتم دارخ