2777
2789
عنوان

بیاین یچی تعریف کنم زن داییم معلم راهنماییاست

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 69 پست

خداروشکر ما دبیرستانمون خورد به کرونا از این سما نداشتیم.😂🤦🏻‍♀️

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شکر شانس آوردی ولی بیشتر تو راهنمایی پیش میاد متاسفانه

اخه راهنمایی بچه های هفتم تا نهم میدونن درست حسابی؟

ما تازه نهم فهمیدیم این جور روابط هستن علاوه بر جنس مخالف.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

دیگه مدیر فهمید و اخراجشون کرد، پدراشون هم اومدن مدرسه میگفت حتما شما خوردین که اینا هم یاد گرفتن

خوب شد واقعا اونا یاد نگرفتن این چیزا رو یکی باید بزنه تو سرشون بگه آدم باش نه اینکه خود نمایی کن و...