2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم فکر کنم کراشم رفته دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصن چرا باید منو دوست داشته باشه وقتی یه عالمه دختر پلنگ هست حالم خرابه

یکم اعتماد بنفس داشته باش عزیزم

زیبایی به اعتماد بنفسه

باورت نمیشه من دوروبرم انقد دخترای به معنای واقعی زشت دیدم که با یه پسر خوب کنارشون

یکم اعتماد بنفس داشته باش عزیزمزیبایی به اعتماد بنفسهباورت نمیشه من دوروبرم انقد دخترای به معنای واق ...

حالم خوب نیست 

تو اتاقم دارم گریه میکنم بخدا دیگه نمی‌دونم چی بگم 

روزا با فکرش بیدار میشدم شبا هم با فکرش می‌خوابیدم 

آخه این کافه س همیشه عکس میذاشت اینجوری نبود خب

یبارم خواسته تنوع بده به استوریاش باور کن من و برادرم هزار بار رفتیم کافه صرفا برای عکس گرفتن🤷‍♀️میخواست دیتشو استوری کنه یجور دیگه میزاشت یه اشاره ای ام به طرف میکرد این فقط و فقط خودشو گذاشته هیچ ربطی به دیت میت نداره اصلا

حالم خوب نیست تو اتاقم دارم گریه میکنم بخدا دیگه نمی‌دونم چی بگم روزا با فکرش بیدار میشدم شبا هم با ...

عزیزم🥺نگران نباش دیت نیست ولی یکمم صبر کن که صددرصد مطمئن شی که سینگله یه حرکتی بزن مخشو بزن تو که انقد میخوایش

عزیزم🥺نگران نباش دیت نیست ولی یکمم صبر کن که صددرصد مطمئن شی که سینگله یه حرکتی بزن مخشو بزن تو که ...

بابا ما هر از گاهی تو دایرکت حرف می‌زدیم 

ک الان این استوری رو گذاشت حالمو خراب کرد 😓😪😭