2777
2789
مگه دیگه کسی النگو میندازه ؟ میگن خز شده یه سویس شیک بگیر

مردم چون پولشون نمیرسه بخرن میگن خز شده وگرنه النگوهای خوب و به روز تو بازار زیاده 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم چون پولشون نمیرسه بخرن میگن خز شده وگرنه النگوهای خوب و به روز تو بازار زیاده

بابا شوخیه 😂چرا جدی گرفتین 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بابا شوخیه 😂چرا جدی گرفتین

😂😂😂 یعنی به عقل خودم شک کردم این چندمین بار هست متوجه شوخی بودن تاپیکا نشدم ...آخه نه ایموجی نه حرف اضافه خوب از کجا بدونم شوخیه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

😂😂😂 یعنی به عقل خودم شک کردم این چندمین بار هست متوجه شوخی بودن تاپیکا نشدم ...آخه نه ایموجی نه ح ...

کل تاپیک شوخی وفانه کی اینجا جدی حرف زد 😂😂😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بچه ها دنبال یک شریک خوب میگردم ک باهم با سهام عدالتمون بریم شرکت بنز و با همه کارگرا و رئیس هاش بخر ...

اگه شریک خوب بود خدا یکی براخودش می افرید 

من که نیستم 

بچه ها شماهم باهاش شراکت نکنید میخواد گولتون بزنه سهامتونو بالا بکشه 

اگه شریک خوب بود خدا یکی براخودش می افرید من که نیستم بچه ها شماهم باهاش شراکت نکنید میخواد گولتون ب ...

با مادرشوهرم شریک میشم سم بهش میدم بمیره خودم میشم مالک شرکت بنز 

اصلا نیای ازم بنز بخری ک ب همین برکت بهت نمیفروشم

با مادرشوهرم شریک میشم سم بهش میدم بمیره خودم میشم مالک شرکت بنز اصلا نیای ازم بنز بخری ک ب همین برک ...

میرم چین یه کارخانه میزنم وعینشو به کمک کشور دوست میسازیم 😂به قیمت پایینتر میفروشیم به کشورهای دیگه و ورشکستت میکنم😂