2777
2789

اگر خواهر شوهرتون اصلا اصلا هیچوقت تو این فاز نباشه فورا بعد شما تصمیم بگیره چ حسی دارین 

اینم بگم کلی از من ایراد گرف بعد عمل همیشه همینه ایراد میگیره نیش میزنه حس خوبی اصلا بهش ندارم بسکه عذابم داد و کوچکم کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسوده بدار بسوزه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

حالا هر حسی هم داشته باشین 

کاری ازتون برمیاد؟ 

زندگی رو سختش نکنین 

سخت هست به اندازه کافی

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

حس میکنم اون همش داره از من تقلید میکنه, منو الگوی خودش قرار داده و برا هر چیزی حسادتم میکنه 😂😂😂😂

بابا ولمون کنین، چه حسی داریم خو طرف رفته عمل کرده دیگه، مگه یکی دو نفرن اینایی که عمل کردن نصف ایران عمل کرده دیگه 

خوب خودت نمیخوای بس کن مارم حساس کردی با تاپیکات وسواس فکری داری برو خودتو درمان کن طفلی شوهرت

یا خدا خب نیا تو تاپیکام عجبا آدم اختیار تاپیک زدم نداره ای خدااااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣