2777
2789
عنوان

وسواس لطفا مسخره نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبجی ب نظرت چیکار کنم ؟ لطفا منو راهنمایی کن فدات شم

چه مدته دارو میخوری؟برا من کمتر از یکماه خوب شدم،اگه خوب نشدی به دکترت بگو 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چه مدته دارو میخوری؟برا من کمتر از یکماه خوب شدم،اگه خوب نشدی به دکترت بگو

من‌موندم اخه دستشویی رفتن ب زور برای اینکه گوشی نسوزه چ ربطی داره خب هرکاری میکنم نمیتونم انجامش ندم ب زور میرم دستشویی 

حتما ۱ ماه کامل خوردم ولی خوب نشدم

چه بد برات دعا میکنم گلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من‌موندم اخه دستشویی رفتن ب زور برای اینکه گوشی نسوزه چ ربطی داره خب هرکاری میکنم نمیتونم انجامش ندم ...

وسواس همینه دیگه برا همینه میگن وسواس کار شیطانه ،مثلا دوستم وسواس قفل کردن در ورودی داشت صدبار چک میکرد میگفت اگه نرم چک کنم یه صدایی میگه اتفاق بدی برام میفته

وسواس همینه دیگه برا همینه میگن وسواس کار شیطانه ،مثلا دوستم وسواس قفل کردن در ورودی داشت صدبار چک م ...

اهان واقعا درد بدیه حالا ب نظرت این کارم خوبه آبجی  ک انجامش میدم ؟ کلافه شدم بخدا کاش میمیردم

میترسم بسوزه مثلا بخاطر همین میرم دستشویی بزور برای دفع مدفوع نمیدونم چرا اینجوریم شما هم اینجوری هس ...

من هرموقع دستشویی داشته باشم میرم با گوشی ک حصلم سرنره ولی بزور ن

اهان واقعا درد بدیه حالا ب نظرت این کارم خوبه آبجی ک انجامش میدم ؟ کلافه شدم بخدا کاش میمیردم

معلومه که نه نماز بخون از خدا کمک بخواه دعای مقابله ب وسواس از گوگل پیدا کن بخون

معلومه که نه نماز بخون از خدا کمک بخواه دعای مقابله ب وسواس از گوگل پیدا کن بخون

چشم دست گلت درد نکنه آبجی من انشاءالله همیشه سلامت باشی خیلی ممنون ک ب من کمک کردی 

اهان مثلا الکی دستشویی نمیری هر موقع ک بگیره میری درسته ؟

خب یکبار نرو 

ببین چی میشه

یکبار به فکرت بگو نه

مطیع افکارت نباش

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)