2777
2789
عنوان

راهنماییِ قانون جذب ✨قانون نوشتن

526 بازدید | 44 پست

بیاین اگه با اینجور چیزا به نتیجه رسیدین منو هم راهنمایی کنید.

مثلاً هر روز بنویسم؟

چه جوری فکر کنم که خواسته ام رو به دست بیارم

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بگین دیگه البته اگر تجربه ای دارین 

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید اول تلاش کنیبعد یجوری بنویسی که انگار رسیدی

برای خواسته ای که از خدا دارم نمیشه تلاش کرد فقط باید از خدا طلبش کنم و با همین قانون نوشتن و جذب بهش برسم 

برای خواسته ای که از خدا دارم نمیشه تلاش کرد فقط باید از خدا طلبش کنم و با همین قانون نوشتن و جذب به ...

پسره ؟

تلاش در هر حالتی میشه 

همین که جلو چشمش باشی 

رفتارهایی حرکتایی نخ دادنایی

هرروز پیش پیش برای اون چیزی ک هنوز به دست نیاوردی خداروشکر کن مثلا بگو خداروشکر که خونه خریدم قانون ...

ممنونم ازت♥️

تجسم کن که الان به اون خواستت رسیدی

مثلا میخوای ماشین جذب کنی

تجسم کن که ماشین رو خریدی داری باهاش میری بیرون

باید مو به مو بنویسیش به لحظه حال

رنگش.آپشناش.مدلش.و هرچی که میخوای داشته باشه

شبا قبل خواب بنویسش و صبح بعد اینکه بیدار شدی

جملتم با خدایا شکرت شروع کن

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
من استعداد فراوانی در جذب کسانی که دوستشون ندارم و دفع کسانی که دوستشون دارم دارم🐼💔

منم،منم 

نمی‌خوام این جذبه باشه🥲💔

من ۱۵ساله تقریبا قانون جذب رو پیگیر بودم

و هزاران راه رو امتحان کردم

الان فقط به این نتیجه رسیدم 

فقط بخوام

الان یه لیست مینویسم و خواسته هامو تک تک یاد داشت میکنم

و میزارم تو کشو و چند ماه نگاشون نمیکنم

بعد مثلا ۲الی ۳ماه شاید م۶ماه میبینم انجام شدن

البته وسایل درشت و .... ....فعلا نشدن

مثلا لباس و خوراک و .....

مثبت اندیش😇

پسره ؟تلاش در هر حالتی میشه همین که جلو چشمش باشی رفتارهایی حرکتایی نخ دادنایی

نه بابا این جور چیزا نیست.

مثلاً فکر کن از خدا آرامش می‌خوام ،زندگی خوب می‌خوام که فقط بتونم درسم رو بخونم ولی این آرامشه رو به من نمیده.

ولی من از خدا فقط  آرامش رو می‌خوام حالا چه با رفتن شخصی چه با اومدن شخصی.

تجسم کن که الان به اون خواستت رسیدیمثلا میخوای ماشین جذب کنیتجسم کن که ماشین رو خریدی داری باهاش میر ...

ممنونم ازت

خودت نتیجه شو دیدی؟