2777
2789
عنوان

راهنماییِ قانون جذب ✨قانون نوشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 44 پست
او برگام مثلا ببین من پولو چجور بگمموفقیت مقدار خاصی ۱ ت اینا نهموفقیت کاری خب اسم نیارم چجور بگم

استاد امیر شریفی حرف قشنگی زد  و من دوماهی هست که گوشش دادم 

تاریخ دقیق نمیدونم البته

گفت کسی که نوشتن و سوادشو نداره نباید به خواسته هاش برسه ؟

درسته قسم یاد شده به نون  و قلم 

ولی اونایی که سواد ندارن چی

من از اون روز نوشتن رو بیخیال شدم بعد ۱۵ سال

و فقط عبارات تاکیدی روم اثر داره

و احساس خوب و احساس لیاقت داشتن اون چیز اگه بر صلاح منه 

مثبت اندیش😇

یکی از راه های رسیدن به آرزوها از طریق قانون جذب نوشتن خواسته هاس... شاید باورتون نشه اما اگر شروع به نوشتن خواسته های خود بکنید سرعت دسترسی به رویاهایتان را چند برابر میکنید... شما با نوشتن خواسته ها به کائنات به صورت دقیق میگین که چه چیزی را میخاهید و آنها شروع به اجابت خواسته ی شما میکنند... اما یک راه منطقی، برای اینکه بدونید به درستی دست به قلم شده اید یا نه، توجه به احساستونه... در هنگام نوشتن اگر احساستون خوب باشه یعنی تا دریافت معجزه فاصله ی چندانی ندارید و اگر احساستان بد باشد یعنی مسیر را به غلط میرین.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از راه های رسیدن به آرزوها از طریق قانون جذب نوشتن خواسته هاس... شاید باورتون نشه اما اگر شروع ب ...

شاید کسی بلد نباشه سواد نداشته باشه 

مثل پسر خالم

ولی تمام قانون جذبو یاد داره به همه چیم برسع

مثبت اندیش😇

یکی از راه های رسیدن به آرزوها از طریق قانون جذب نوشتن خواسته هاس... شاید باورتون نشه اما اگر شروع ب ...

احساس خوب به همه چی ادمو میرسونع

فقط زمانیکه حس خرابه باید به زور خوب بکنیم

احساس خوب نتایج خوب و مثبت

مثبت اندیش😇

منم یه مدت رها کردم نوشتنو 

واقعا  با احساس خوب و ارتعاش دادن ها ی مثبت به همه چی میرسم

مثبت اندیش😇

من سالی یبار مینویسم میذارم کنار جوری ک نوشته هام یادم میره 

مینویسم خدایا شکرت..... دارم 

بعد سالها نوشته هام هست، 95 درصد محقق شده نوشته هام

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

من پارسال ..درست فقط یه هفته...فکرمیکردم برادرم ۱م به حسابم واریزکرده...کلا حسم خوب بود..فقط شبا قبل ازخواب داخل یه دفترچه یادداشت میکردم ‌که..خدایاشکرت که برادرم ۱م برام واریزکرد بدون اینکه ازش بخام...هرشبم قبل ازخوابم چشامومیبستم همه ش فکرمیکردم پول توحسابمه و....

بخدا به ۱هفته طول نکشید ۷۰۰هزارواریزکرد😁بعدپیام داد همینجوری برات واریزکردم ..خیلی خوشحال شدم..اگه آدم واقعابخاد میتونه به هرچی فکرمیکنه واحساسش خوبه برسه.

هیچوقت یادم نمیره 😂

خدایاشکرت

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
نه بابا این جور چیزا نیست.مثلاً فکر کن از خدا آرامش می‌خوام ،زندگی خوب می‌خوام که فقط بتونم درسم رو ...

اگه آرامش میخوای چرا نماز شب نمیخونی؟

کلا اون تایم انگار وقت یه خلوت عاشقانه هست کل روزت رو میسازه 

هر دعایی هم بهت لذت میده بخون فقط با خداصحبت کن

چه خوب که نمیخواین پس بر صلاح شما نبودم منم خیلی چیزها خواستم نشد الان میگم خدایااااا شکرت که نشدن

من اونقدر پافشاری کردم شد و خب مشخصه وقتی چیزی قسمت نباشه پافشاری کنی نتیجش چیه

واسه هیچ چیزی اونقدر نباید اصرار کرد خدا بهتر از ما میدونه...

من پارسال ..درست فقط یه هفته...فکرمیکردم برادرم ۱م به حسابم واریزکرده...کلا حسم خوب بود..فقط شبا قبل ...

ومن که ۳۵۰هزار دقیق منتظر بودم برام پول واریز بشه سود پولی بود نمیدونم چی بود

یهویی دیدم یه خانم اشتباه زد ۳۵۰ هزار 

و بعد دیدم از بانک زنگ زدن که ببخشید پولو برگردونید که اشتباه واریز کرده

منم گفتم چشم الان واریز میکنم 

ولی جالب بود دقیق پول لازم داشتم واریز شد

و روز بعد ۳۵۰ خودم واریز شد بهم 

مثبت اندیش😇