2777
2789
مگه عید چخبره؟؟؟؟؟از حالا شروع کن یواش یواش 25 کیلو هم لاغر میشی

هیچ خبری نیس بخدا لباس تنم پیدا نمیشه دیروز رفتم خرید افسردگی گرفتم هیچ لباشی تنم خوب واسنمیسه باسن لامصب اعصاب منو خورد کرده😐🤣

من افسردگی دارم اشتها ندارم نمیتونم غذا بخورم ازوقتی قرص اعصابمو گذاشتم کنار ده کیلوکم کردم ۹۰بودم ش ...

وای تو منی یا من تو؟ من دو سال پیش۸۳ بودم ب دلایلی خیلی مشکلات روانی داشتم فشار روم بود افسرده شده بودم یهو شدم ۶۳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ خبری نیس بخدا لباس تنم پیدا نمیشه دیروز رفتم خرید افسردگی گرفتم هیچ لباشی تنم خوب واسنمیسه باسن ...

خوب از همین امروز شروع کن باشگاه برو رژیم بگیر بعد میبینی لاغرم شدی......زمان نذار

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
من درعرض یه ماه۲۵کیلو کم کردم از۷۰رسیدم به۴۵😂😂😂البته غم وغصه زیاد باهام اینکارو کرد ولی داغون شدم ...

منم سسه سال پیش ب دلیل شکست عشقی ۲۰ کیلو کم کردم خواهر تنها نیستی ولی لعنت به ژنتیک بعد عقدم دوباره چاق شدم🥲🤣

منم سسه سال پیش ب دلیل شکست عشقی ۲۰ کیلو کم کردم خواهر تنها نیستی ولی لعنت به ژنتیک بعد عقدم دوباره ...

منم ازمرگ همسرم اینجوری شدم ولی ژن چاقی ندارم ته تهش دوباره بتونم اونم بازورقرص ۷۰کیلو بشم😂😂

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
نه اگر میخوای بعد رژیم موهاتو از دست ندی وزرنت برنگردخ و پوستت شل نشه ده دوازده کیلو بنظرم

بخدا هیچیم نمیشه😐 بدنم اصلا شل نمیشه قبلا امتحان کردم من فولادی ام😁😂

بخدا هیچیم نمیشه😐 بدنم اصلا شل نمیشه قبلا امتحان کردم من فولادی ام😁😂

موفق باشین 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

خوب از همین امروز شروع کن باشگاه برو رژیم بگیر بعد میبینی لاغرم شدی......زمان نذار

فعلا شرایط باشگاه ندارم اخه🥲بعد عید میتونم برم من دوسال بود باشگاه میفرتم الان ازدواج کردم دور اطرافمون باشگاه نیس مجبورم تحمل کنم تا از اینجا جابجا شیم

فعلا شرایط باشگاه ندارم اخه🥲بعد عید میتونم برم من دوسال بود باشگاه میفرتم الان ازدواج کردم دور اطرا ...

خوب هر روز عصر برو پیاده روی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....