2777
2789

خیلی پولدارن از اول منو نمیخاست و خیلی بهم توهین و تحقیر و تیکه انداخت

براهمه بچه هاش مجلس گرفت لوازم گرفت خونه داد به همشون توی زندگیشون خیلی کمک کرد ولی به ما هیچی ندادن 

هر وقت هم که میرفتم خونش یا به خودم توهین میکرد یا به خانوادم توی جمع تیکه مینداخت منم ساکت بودم جواب نمیدادم

بعد اخرین بار خیلی تیکه بدی انداخت منم دیگه نرفتم الان دوماهه نرفتم خونشون 

قبلا هم خیلی کم میرفتم مثلا ماهی یکبار شایدم کمتر

الان شنیدم میگن مریضه حالش خیلی بده 

چکار کنم رم دیدنش یا نه 

با خودم میگم اونکه منو نمیخاد الانم که برم رو تخت افتاده دختراشم بهم بی محلی میکنن برم چکار ؟؟؟ 

از ی طرف میگم دو روز دنیا ارزش نداره

شوهرم میره دیدنش ولی بمن میگه مادرم در حق تو خیلی بدی کرده خودت اگه دوس داری بیا اگه نه نیا 

چکار کنم ؟ 

برا من مجلس نگرفت یک هزار تومن ندادن به همسرم خیلی سالای اول سختی کشیدیم مجبور بودیم توی خونه ای زندگی کنیم که حتی اب نداشت 

ولی چون همو میخاستیم صدامون درنیومد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوای خانمی بودنتو نشون بده برو اینجوری پیش همسرت عزیز ترم میشی ولی حد و مرز داشته باش

همسرم دیگه چندسالهمیدونه که حق با منه و همه چی رو سپرده به خودم نیگه زورت نمیکنم که بیای خودت تصمیم بگیر 

من باشم نمیرمبری خیلی قدر بزرگی دلتو میدونن🙄

خدایی خیلی تا الان پا گذاشتم روی همه چی یعنی تو بگو بدترین تحقیرا رو کرد اما من میرفتم میگفتم مادره بزرگتره بخاطر خدا میرفتم 

اما دیگه الان دوماهه واقعا کات کردم الان شنیدم یه هفته س میگن خیلی حالش بده موندم چکار کنم

خدایی خیلی تا الان پا گذاشتم روی همه چی یعنی تو بگو بدترین تحقیرا رو کرد اما من میرفتم میگفتم مادره ...

بزرگتره؟ بزرگ اونیه که بزرگی بلد باشه

از کی تا حالا توهین و تحقیر و تیکه انداختن شده بزرگی؟

اول خودت باید برای خودت ارزش قائل باشی تا بقیه برات ارزش قائل شن

هر چی تیکه میندازن باز میری؟ خب معلومه سوارت میشن!

مادرشوهرت داره کارما پس میده دلت نسوزه

خیالت راحت الان هم از رفتارش پشیمون نیست اگه بتونه باز تیکه میندازه ولی رو به موته

بزرگتره؟ بزرگ اونیه که بزرگی بلد باشهاز کی تا حالا توهین و تحقیر و تیکه انداختن شده بزرگی؟اول خودت ب ...

اره بابا چند بار دیگه هم خیلی حالش بد شد عمل کرد و فلان 

ی مدت خوب بود گفتم دیگه این از موقعی که مریض شده درس گرفته اما باز دیدم دوباره داره تیکه میندازه منم دیگه نرفتم از دوماه پیش که باز دوباره اینجوری مریض شده 

اگه زورت نمیکنه نرو بهرحال تو بیشتر خانواده شوهرتو بیشتر میشناسی تا ما

من فقط ی دلیل که میگم برم اینه که نمیخام دو روز دیگه بچه هام نیان دیدنم 

و اینکه میگم بلخره شوهر من پسره اون بزرگش کرده ی عمر زحمتشو  کشیده که الان پسرش برا من و زندگیه من کار میکنه و... میگم برم اگه نه که تو بگو ذره ای ته دلم ازش خوشم نمیاد 

بزرگتره؟ بزرگ اونیه که بزرگی بلد باشهاز کی تا حالا توهین و تحقیر و تیکه انداختن شده بزرگی؟اول خودت ب ...

میدونی مادرشوهر من خیلی زن خوبیه خداییش ولی چشمش به جاریام میفته توی جمع بمن بی محلی میکنه چون از اول همه جا نشسته از من بد گفته بنظرم الان یجورایی روش نمیشه که جلو جمع با من خوب باشه

میدونی مادرشوهر من خیلی زن خوبیه خداییش ولی چشمش به جاریام میفته توی جمع بمن بی محلی میکنه چون از او ...

آره خیلی خوبه!

خدا نصیب کسی نکنه🙄

اتفاقا الان که رو به قبله س باید بیاد به پات بیفته برا حلالیت!

تو خیلی خوش قلبی که نمیتونی سیاه دلی کسی رو باور کنی

من فقط ی دلیل که میگم برم اینه که نمیخام دو روز دیگه بچه هام نیان دیدنم و اینکه میگم بلخره شوهر من پ ...

وااای عجب تفکراتی داری!🤯

تو با پسرات و عروسات خوب باشی چرا نباید بیان دیدنت؟؟

در ضمن پسرش میره دیدنش تو که عروس هستی نمیری اونم دلیل داری

پسرش برا تو و زندگی تو کار میکنه؟ پس قدردان پسرش باش نه خودش!

گرچه شوهرت داره وظیفشو انجام میده

تو هم براش نوه آوردی و دوری نوه هاشو بزرگ میکنی، برای پسرش و زندگی پسرش تلاش میکنی پس مادرشوهرت باید پاتو ببوسه!!!