2777
2789
عنوان

وقتی تب قطع نمیشه چیکار باید کرد🤒

247 بازدید | 25 پست

دکتر بردم بهش استامینوفن و بروفن داده دو روزه میگذره شربت هاش تموم شده همچنان تب داره😖 بریم یه شربت دیگه بخرم؟؟راستی فارمنتین هم هر دوازده ساعت میخوره و قطع نشده تبش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند روزه تب داره؟

مداوم تب داره یا کم و زیاد میشه؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نه مدام

خوب چند روزه؟

پسر خودم ۸ روز تب داشت. اونم تب بالا و درونی. پوستش معلوم نبود داغه ولی دماسنج زیر زبونی میزاشتم میشد ۳۹.۵

پدرم در اومد. اینجا تا دو هفته هم دیدم تب داشتن. 

سعی کن با پاشویه اینا پایبن بیاری. اول استا بعد شروع کن به پاشویه. زیر بغل، کشاله ران، پشت گوش. مایعات زیاد بده. آب سیب بده. چند سالشه؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خوب چند روزه؟پسر خودم ۸ روز تب داشت. اونم تب بالا و درونی. پوستش معلوم نبود داغه ولی دماسنج زیر زبون ...

وای جدی تا دو هفته😲

دخترم دو روزه مدام تب داره استامینوفن بروفن دادم انگار نه انگار الان شربت هاش تموم شد نمیدونم برم دوباره بخرم بهش بدم ؟؟؟

یعنی آنتی بیوتیک فارمنتین هم میخوره و پایین نمیاد تبش

وای جدی تا دو هفته😲دخترم دو روزه مدام تب داره استامینوفن بروفن دادم انگار نه انگار الان شربت هاش تم ...

بروفن مگه چقدر دادی که تموم شد دو روزه؟

بروفن یک سوم وزن بچه. استا نصف وزن. استا رو ۴ ساعت به ۴ ساعت نهایت میتونی بدی. اگه خیلی تب داره یه دفعه استا بعد ۴ ساعت اگه نیومد پایین بروفن. بروفن با معده خالی نخوره و بلافاصله بعدش نخوابه. یه کم پاشویه کن. اگه قبلش استا بدی و بعد پاشویه کنی خیلی اثر داره. قشنگ یک درجه تا ۱.۵ درجه میاره پایین

شش سالشه دخترممدرسه هم نمیتونه بره با این وضع

من که کلا مهد رو تعطیل کردم. دو روز میره دو هفته مریض میشه. از اول مهر همش مریض بوده

بروفن مگه چقدر دادی که تموم شد دو روزه؟بروفن یک سوم وزن بچه. استا نصف وزن. استا رو ۴ ساعت به ۴ ساعت ...

درسته بروفن هنوز داره..

شما از این روش های خانگی ک میگن پیاز را ورقه ای کن با سرکه بزار کف پاش انجام دادید؟

پاشویه را چقدر ب چقدر انجام میدید؟؟؟

🙏

خوب چند روزه؟پسر خودم ۸ روز تب داشت. اونم تب بالا و درونی. پوستش معلوم نبود داغه ولی دماسنج زیر زبون ...

سلام خوبی؟پسرت چطوره

تازگی ۸ روز تب کرد؟

از کجا متوجه تب درونی شدی یعنی چه جوری شک کردی

درسته بروفن هنوز داره..شما از این روش های خانگی ک میگن پیاز را ورقه ای کن با سرکه بزار کف پاش انجام ...

پیاز اینا که نه. ولی مثلا با شوهرم دو نفری یک ساعت تمام پاشویه میکردیم. تبش می اومد پایبن. چند ساعت پایین می موند دوباره تب میکرد. دوباره استا میدادیم و پاشویه. دو روز تمام وضعیتمون این بود