2777
2789
عنوان

آفرودیت بدون فیلتر😂

136 بازدید | 35 پست

بعضی آدما زیباترن درسته

خانم هایی که زیباتر هستن دو تا مسیر پیش روی خودشون دارن:

اول زندگی کردن مثل یک انسان نرمال و عادی  

دوم زندگی کردن به سبک آفرودیت و آلفا و ...

گروه اول عمدتا زندگی شاد و کم حاشیه ای دارن

اما گروه دوم😐😂

آفرودیت ها خانم های زیبایی هستن که اختلال شخصیت خودشیفته و نمایشی رو به صورت همزمان دارن.

آفرودیت ها تصور میکنن برگه برنده اونا در زندگی زیبایی شون هست و از همه ۱_۰ جلوترن چرا؟  چون خانم های کم اعتماد به نفس و آقایون هول خیلی ازشون تعریف میکنن پس خیلی خاص هستن😂

غافل از اینکه هر کسی یه سری آپشن ها داره، یکی زیباست، یکی خوش اخلاقه ، باهوشه ، پولداره ، هنرمنده و ... خلاصه هر آدمی در نوع خودش خاص و فوق العاده هست و ملاک برتری آدما برعکس تصور سطحی اونا صرفا زیباتر بودن نیست😂 

آفرودیت ها بدون اینکه متوجه باشن رفتارشون با همجنساشون پر از غرور و تکبره و طبیعیه خانم های دیگه ازشون خوششون نمیاد ولی تحلیل اونا اینکه بقیه حسادت میکنن بهشون😂

از طرفی یه سری آقایون هول و غالبا با هوش عاطفی پایین به خاطر مقاصد ج ن س ی دور و برشون هستن ولی اینا تصورشون اینکه اون آقایون عاشق شون هستن😂 

همون آقایون هولم غالبا به آفرودیت ها خیانت میکنن چرا؟ چون توی رابطه طولانی متوجه خودشیفتگی آفرودیت ها میشن و میفهمن واقعا زیبایی همه چیز نیست!  تهش برداشت آفرودیت اینکه خوشگلا شانس ندارن😂

آفرودیت نباشیم😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

خیلی حق نواختی👍👍👍

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجیب تر اینکه توی پیج های زرد اینستا آفرودیت آپشن محسوب میشه😐😂

اینستا رو ولش

خودم ی مدت افتاده بودم تو خط آفرودیت 

خداروشکر زود متوجه شدم😂😂😂😂

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

دقیقا

خیلیا رو میبینم چهره و ظاهرشون زیباست

ولی از رفتار و کردارشون فرار میکنم

خیلیا اینجورین

من خودم بشخصه آدمای با رفتار زیبا رو دوست دارم 

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

دقیقاخیلیا رو میبینم چهره و ظاهرشون زیباستولی از رفتار و کردارشون فرار میکنمخیلیا اینجورینمن خودم بش ...

کاملا درسته

آدمای زیبایی هم هستن که نرمال دارن زندگی شون رو میکنن ولی امان از اونایی که خودشیفته میشن به خاطر ظاهرشون😐😂

منم شخصیت آفرودیت دارم ولی اینجور نیستم

اتفاقا نرمالش اینه ک هر کدوم از آرکتایپ ها رو ب اندازه کافی داشته باشی و تقویت کنی

ی خانم آفرودیت رو موارد دیگ هم باید تمرکز کنه 

همونطور ک ی خانم با شخصیت آتنا و...(مثالههه) در ی مواردی میلنگه

باید تقویت کرد کلا 

شما بهتره بگی آدم خودشیفته 

وگرنه آفرودیت ها میتونن خیلیم شخصیت جذابی داشته باشند و در روابطشون موفق

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
منم شخصیت آفرودیت دارم ولی اینجور نیستماتفاقا نرمالش اینه ک هر کدوم از آرکتایپ ها رو ب اندازه کافی د ...

بااحترام اختلالات کلاسر b کلا ویژگی شون همین انکاره

هیچ آدم خودشیفته و نمایشی ای قبول نداره که این اختلالات رو داره

من پرسفون هستم 

🥴

یادش بخیر چقدر یه زمانی دنبال این کهن الگو های اساطیری بودم و تست می‌دادم هر سری هم میشدم پرسفون 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈