2777
2789

فرض كنين خودتون پسر هستين يا برادر دارين صادقانه بگين خواستگاري چنين دختري ميرين 

خصوصيات خوب و بدشو صادقانه ميگم 

٢٤ سالشه  يك خواهر و يك برادر داره  خيلي پولدارن  دختره كلي هنر بلده مثل آشپزي و خونه داري، رانندگي، گريم و ارايشگري  الانم دانشگاه داره گريم ميخونه  يكم پرخرجه خرج مو و ناخن و مژه و ليزر و اينا داره  يكم خودشيفته هست و دوست داره مركز توجه باشه و اعتماد به نفس بالايي داره ولي در كل اخلاقش خوبه  وزنش بالاست و قدش كوتاهه( بالاي ١٠٠ كيلو)  قيافه نداره  تيپ نداره و پدرش هم حاضر نيست مثلا به داماد كمك كنه با اينكه پولداره 

نه

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی داره 

ب نظر من اونم خدایی داره .چرا کسی نره خاستگاریش

دل کسی ک گیر کنه کرده دیگه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
این قضیه کمک ب دامادو کی مد کرد؟کی به باباهای ما کمک کرده؟ من وضع پدرخودم شکر خدا خوبه ولی همسر من ب ...

گفتم اگه مثلا يه درصد كسي روي كمك باباش حساب كرده باشه و خب بلخره تو اين گروني و تورم و در حاليكه اينا خيلي پولدارن بلخره انتظار زيادي نيست كمك كنن 

پدر زن وظیفه ای برای کمک به داماد نداره و اگه از اموال خودش بخواد ببخشه قطعا به دخترش میده. دقیقا مثل پسر که پدر مثلا خونه اضافه داره میزنه به اسم پسرش نه به اسم عروسش. وقتی دختر خوبیه بهتره که فرصت رو از دست ندین و پس از آشنایی در زمان مناسب بساط زندگی مشترک رو فراهم کنین.

این قضیه کمک ب دامادو کی مد کرد؟کی به باباهای ما کمک کرده؟ من وضع پدرخودم شکر خدا خوبه ولی همسر من ب ...

کسی که نیاز به کمک پدرزنش داره با چه انگیزه ای ازدواج میکنه؟ قطعا انگیزش فقط پوله