2777
2789
😞💔💔 خدارحمت کنه مادرتون روروحشون شاد

ممنون خانم

خدا به خانوادتون‌سلامتی‌بده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

😐🤌🏻اینم هستیعنی دوست داشته باشی طرفو اما خیانتکار باشه نباید قبول شکنس؟

ببین اگه خود واقعیش هووس باز هست و هیچ وقت با یک نفر سیر نمیشه صد در صد خیانت میکنه

شاید بخاطر پارتنرش یکمی تغییر کنه ولی اخرش پنهانی کار خودشو میکنه 

کاربر جدید نیستم...   :) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم سه تا دوست دختر همزمان داشتم هر وقت با یکیشون بودم گوشیم همش سایلنت بود ولی الان خیلی وفادارم به همسرم خودشم میدونه زندگی متاهلی خیلی فراتر از این حرفاس مقایسش نمیشه کرد بارابطه دوست دختر پسری این کجا آن کجا 

و برعکسچون دوست دخترمم بهم خیانت کرداونم ذرست سه هفته بعد از فوت مادرم و ولم کرد رفت با یکی ذیکه

اخی خدا رحمتشون کنه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اینم هس

من با کسی بودم که وقتی سینگل بود با همهههه شوخی میکرد

بعد پستای سال 99.1400 اش هم دیدم اونوقت هم با همه شوخی میکرد یعنی از سن 23 تا 27 سالگی این روند هیچ وقت قطع نشده بود

وقتی با من وارد رابطه شد یبار با ینفر خیلی گرم گرفت و لاس میزد بهش گفتم بدم میاد و دعوامون شد 

گفت از این به بعد تکرار نمیکنه

میدونی جلوی روم هیچ وقت دیگه خیانت نکرد

ولی هزاران بار پشت سرم دیدم خیانت میکرد.. 

یبار رفت پیوی یکی از دخترا

یبار یه  دختر قربون صدقه اش میرفت و اینم گوش میکردو ادامه میداد 

و کلی چیز دیگه که فقط باعث شد روح من پیر بشه.. 

کاربر جدید نیستم...   :) 

اخی خدا رحمتشون کنه

ممنون خانم محترم

خدا به مادرتون و خانواده گرامی سلامتی‌ بده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من خودم سه تا دوست دختر همزمان داشتم هر وقت با یکیشون بودم گوشیم همش سایلنت بود ولی الان خیلی وفادار ...

خی ادمی مثل شما کم پیدا میشه

من با کسی بودم که وقتی سینگل بود با همهههه شوخی میکردبعد پستای سال 99.1400 اش هم دیدم اونوقت هم با ه ...

منم با کسی بودم که بهم قول ازدواج داده بود ولی جلو روی من به دخترا چشمک میزد عوضی