2777
2789
عنوان

زمانی که ازدواج کردین چقد براتون طلا گرفتن شوهرتون یا خانواده اش

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 109 پست

ما رسم داشتن تکپوش بزرگ ببرن واسه عروس برا منم ی انگشتر معمولی خریدن ...واسه نامزدی هم رسم داشتن سرویس پولش نرسید ۳تا النگو برداشتم ۱۳میلیون سال ۹۷ ..حلقه مونم دوتاش ۹تومن شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما به زن‌داداشم چون نامزد بودن یکسالیه گردنبند تولدش یه انگشترم واسه اولین باری که اومد خونمون دادیم ...

آره دیگه هرکس درحد توانش طلا میده همه قرار نیست طلای سنگین بدن که

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

خانوادش ک هیچی خودشم نسبت ب وسعش چیزای کوچیک میخرید شب یلاد سه تا النگو برام خرید عید نوروز گردنبند ...

همینا هم کم نیست خوبه

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

چ عجیب چرا خودت نخری براخودت چرا خواهرش بخره و خودت نهبنظرم مراقب باشچندسالته

مثلا النگوهایی که من دوست داشتم تو طلا فروشی شهر خواهرش بود شوهرم براش پول میریخت اون واسم میگرفت 

انشالله عزیزم زندگی با خانواده شوهر چطوره؟

سلامت باشی

والا خیلی سخته بیشتر از اونی که فکرشو بکنی

مخصوصا که خواهرشوهر مجرد و پرتوقع هم داشته باشی

اما خب تجربه زیادی هم داره و ادم واقعا صبور و پخته میشه

سلامت باشیوالا خیلی سخته بیشتر از اونی که فکرشو بکنیمخصوصا که خواهرشوهر مجرد و پرتوقع هم داشته باشیا ...

امیدارم نجات پیدا کنی عزیزم 😂🤦‍♀️

ولی تو باید شوهرتو به سمت خودت بکشنی اینجوری هواتو داره اونا هم کمتر اذیت میکنن

امیدارم نجات پیدا کنی عزیزم 😂🤦‍♀️ولی تو باید شوهرتو به سمت خودت بکشنی اینجوری هواتو داره اونا هم ک ...

شوهرم که سمت منه شکرخدا خیلی فهمیده است واسه همین بود که گفتم مونس خوب از هزاران کیلو طلا بهتره

ان شاالله همه گرفتارا نجات پیدا کنن😁😁

شوهرم که سمت منه شکرخدا خیلی فهمیده است واسه همین بود که گفتم مونس خوب از هزاران کیلو طلا بهترهان شا ...

این خودش جای شکرگزاریه❤️

خواهرش تو شهر دیگه اس اونجا آشنا زیاد داره بخاطره همین طلا هامو اونجا میخره عکسشو میگیره من انتخاب ک ...

باشه موفق باشی

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خواهش میکنم عزیز..هیچی مرغ ریش کردم با پیاز انواع ادویه زعفرون رب انار سس آبلیمو و لوبیا و‌هویج پختم ...

مامان من گوشت مرغ یا گوشت قرمز و با لوبیا چشم بلبلی و یکم الو خورشتی میریزه یکمم سبزی نمیدونم سبزی چی یه وقت هایی همینطوری میخورن یه وقتهایی با برنج ولی من دوست دارم خوشمزه میشه 

نوش جونتون