2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن یلدا بیا اینجا

202 بازدید | 22 پست

سلام یساله عقدم تو این یسال یه روز خوش تو عقد ندیدم همش بحث با شوهرم بخاطر خانوادش مخصوصا مادر شوهرم چون خیلی دلمو شکونده و ناراحتم کرده با اینکه من هیچی نگفتم و بدی نکردم من پارسال هم یلدا اونجا بودم هم سال تحویل بخاطر اینکه ناراحت نشن و فلان بعد به شوهرم گفتن تو خونه مادر زنت نرو زنت بیاد اینجا بخدا پارسال خانوادم ناراحت شدن چون هیچ مراسمی نه من بودم نه شوهرم

بعد عمو و عمه های شوهرم میخان بیان کورد هستن اونم سنی کلا همچیشون فرق داره مادر شوهرم گفت بیا یه هفته بمون با اینکه شوهرم روزا تا غروب سرکاره فامیلاشون کلا رسم نامزدی و اینا ندارن مثلا خیلی کم همو میبینن اونوقت مادر شوهرم به شوهرم گفت تو هیچ خونه مادر زنت نرو زنتو بیار اینجا چون فامیلامون حرف در میارن نمیزاره شوهرم بیاد خونمون چون رسم کوردا نیست بعد انتظار دارن من یه هفته بمون اونجا با اینکه کلا سنی ها اینجور رسمارو ندارن بخدا خسته شدم دیگه مغزم نمیکشه الانم با شوهرم سرد رفتار میکنم چون میتونه کاری کنه ها ولی نمیکنه چون خانوادش ناراحت میشن و.. چیکار کنم بنظرتون😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیشتر فکر کن........هنوز عقدی نه زندگی مشترکی.....نه بچه ایی..................فکر کن

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

والا اگه به رسم و رسوم باشه خانواده شوهرت همراه با شوهرت باید بیان یلدای تو نه اینکه تو بری منم کوردم رسم ما اینه چرا از همون اول بهشون نگفتی که چه رسمی دارین الان اونا باید دنبال تو بیان نه اینکه تو بری دنبالشون 

بگو پارسال خونه ی شما امسال خونه ی ما بگو به مامانش هم بگه آخرش که چی

مادر شوهرم گفت اگه فامیلامون بیاد تو نرو خونه مادر زنت خوب نیس حرف در میارن زنتو بیار اینجا

با اینکه سنی ها کلا نامزدی و این چیزارو نداره فقط عروسشون میاد یه شب شام میخوره میره تا چند هفته دیگه

اخه همش تقصیر خانواده شوهرمه خیلی بدن تیکه میندازن فلان میکنن

نه اتفاقا اونا مقصر نیستن............اگه شوهرت پشتت باشه جرات هیچکاریو ندارن....................الان دوست خودم اصلا از عروسشون خوششون نمیاد ولی بخاطر داداشش جرات ندارن به عروس حرفی بزنن که ناراحت نشه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

وقتی میگم اختلاف فرهنگی و کرد و فارس نمیخونن همینه.

عزیزم از همون اول دارن بهت میگن خانوادت بی ارزشه و باید کلابیای طرف ما.

یا قوی باش و نرو یا تا اخره عمرت باید هر چی گفتن بگی چشم

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
والا اگه به رسم و رسوم باشه خانواده شوهرت همراه با شوهرت باید بیان یلدای تو نه اینکه تو بری منم کورد ...

یلدا اوردن واسم ولی جلوتر شب یلدا هنوز نیومده میگن شب چله بیا اینجا شوهرم پدرش کورده فقط ولی اومده همدان زندگی میکنه