2777
2789
نمیدونیم لابد یه حمکتی داره . تو خواب بهش گفتن کسی که اینو باطل میکنه حسینه . زمان داره آره کسی که ...

عزیزم زیارت عاشورای امام حسینو خونده؟؟؟؟؟؟ با صد لعن و سلام ؟

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

نه والا هیچی تغییر نکرده فقط بدتر داره میشه چشم زخم نیست . طرف حسودی میکرد بهش رفت براش دعا درست کرد ...

شاید تمدی میکنه طلسمشو

واسه من هرچندوقت یه بار زده

اخ خداااااا😭😭😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تمدی میکنه طلسمشوواسه من هرچندوقت یه بار زدهاخ خداااااا😭😭😭😭😭😭

شوهر خواهر دوستم توسطزنداداشش طلسم شده 

بیچاره ها حدود ده سال اومدن. ورفتن این ور و اون. ور آخر ش. فهمیدن ملکه اجنه میاد سراغش 

باور کن می‌گفت وقنی میان کتکش میزنن همه بدنش کبود میشه 

می‌گفت بوی افتضاحی فضای خونه رو میگیره 

شوهر خواهر دوستم توسطزنداداشش طلسم شده بیچاره ها حدود ده سال اومدن. ورفتن این ور و اون. ور آخر ش. فه ...

با امام حسین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتن زاغه شیخ احمد باطلش کرد

لطفا تو تاپیک من دعانویسو شیخ معرفی نکنید کامنتتونوپاک کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم زیارت عاشورای امام حسینو خونده؟؟؟؟؟؟ با صد لعن و سلام ؟

نه رفت کربلا خاک اونجا رو خورد

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
زاغه رفتی ؟ذاغه همدان ؟

زاغه چیه خانوم  چرا همش تبلیغ زاغه رو میکنید 

میگم اون  طرف ما رفت کربلا پیش امام حسین شما میگی زاغه رفتی😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
شاید تمدی میکنه طلسمشوواسه من هرچندوقت یه بار زدهاخ خداااااا😭😭😭😭😭😭

نه سنگین هست تو قبرستونه 

تو نور آباد یه فردی بود از اون دعا گرفتن یکم بهتر شد . تاثیرش میره دوباره میگیره که حالش خوب بشه . میگن طرف باطل میکنه والا مال اون طرف رو باطل نکرد اونم رفت کربلا خاک تربت امام حسین رو خورد بهش تو خاب گفتن در زمان مشخص باطل میشه و آیه  ای بود معنیش این بود که هر وقت خدا  اجازه دهد به اذنش میوه دهد 

یه همچین چیزی بود تو خواب بهش گفتن ..

ولی پیامبر بود فک کنم گفته بود ۴۰ بار با صدای رسا و نسبتا بلند تو خونه بقره بخونید باطل میشه اینجا چند تا خانوم میگفتن باطل شده براشون خوندن . اولش خوف داشتن ولی باطل شد