2777
2789
عنوان

شما ام بعد ژل لب زدن اینجوری شدید❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای ناراحت نشی عزیزمولی خیلییییی بزرگ و مصنوعی.یعنی معلومه که تزریق کردیاگه واست مهم نیست ادامه بده ...

عریزم اولا که زاویه دوربینو از پایین گرفتم که فرمش کامل مشخص شه وگرنه تو کل صورتم خیلی نرماله 

ادامه میدم پولشو دارم شما ام داری بکن😌💅🏻💕

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻

وای چقدر خوب ودمن بودم اصلاااا دست نمیزدم بهشون نمیدونم من خیلییی نچرال پسندم ۴۰سالمه اما اصلااااا د ...

اخه کلی ندیدن شما رو صورتم که

بینیمو که عمل کردم فاصلش زیاد شده بود شبیه سنجاب شده بودم🥲😂

منم میخام طبیعی. شوهرم نمیزاره همش بهونه میاره. آخه واقعا برا من لازمه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منم میخام طبیعی. شوهرم نمیزاره همش بهونه میاره. آخه واقعا برا من لازمه

قایمکی برو بزن سوپرایز شه😌😂

قایمکی برو بزن سوپرایز شه😌😂

اوه اوه. نه بابا. بفهمه خون به پا میکنه. به ریسکش نمی ارزه. تازه پولم کجا بود😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اوه اوه. نه بابا. بفهمه خون به پا میکنه. به ریسکش نمی ارزه. تازه پولم کجا بود😂

عه خب پس😂😂😂😂