2777
2789

میتونه درباره ی رزق و روزی باشه درباره ی خونه خریدن باشه درباره ازدواج باشه درباره سلامتی باشه و ....

دعایی برای کمک به مهاجرت هست خانوما؟

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای سلامتی خواهرزاده و برادرزادهام موقعه به دنیااومدنشون نذرکردم ازهمون روزی که خبر سلامتیشون رو بشنوم تاسال دیگه همون روز ۱۰۰تاصلوات و یک ایت الکرسی بخونم.خداروشکرنتیجه گرفتم

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من یه بار توی سخت ترین شرایطم با دل شکسته فق نشتستم صلوات فرستادم و گریه کردم

ولی شد🥹🌱قربونت برم خدا که هیچوقت تنهام نذاشتی:))

سوره واقعه هم روز جمعه واقعا جوابه

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

من یه بار توی سخت ترین شرایطم با دل شکسته فق نشتستم صلوات فرستادم و گریه کردمولی شد🥹🌱قربونت برم خد ...

سوره واقعه برای رزق و روزی هم توصیه شده 🥰 خداروشکر که جواب گرفتی عزیزدلم قطعا  خدا خیلی مهربون و بزرگه 

ذکر یانمازی هست برای کار پیداکردن؟؟

عزیزم ذکر و دعا رونمیدونم ولی شنیدم روز ۱۳ صفر یه نیت میکنی بسم الله میگی از خونه بیرون میری به نیت خریدن اون وسیله ای که مرتبط با کارته که بعدا ازش استفاده کنی

مثلا بسم الله الحرمن الرحیم میگی نیت میکنم برم خودکار بخرم که وقتی سرکار رفتم ازش استفاده کنم 

لازمم نیس گرون باشه اون چیزی که میخری 

عزیزدلم برات دعا کردم انشالله به حق اذان یه کار خوب پیدا کنی🌸

عزیزم ذکر و دعا رونمیدونم ولی شنیدم روز ۱۳ صفر یه نیت میکنی بسم الله میگی از خونه بیرون میری به نیت ...

مرسی گل انشالله🥲💚

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

کسی برای سلامتی دعایی بلده

برای شفای بیمار

اگر کسی از اهل منزل بیمار گردد اهل آن خانه از زن و مرد هر کدام ۱۰۰۰ صلوات برای شفا نذر کنند
 ۵۰۰ مرتبه آن را بخوانند و ۵۰۰ مرتبه دیگر را گرو نگه دارند تا بیمار خوب گردد این عمل مجرب است.
با آرزوی پوشیدن لباس عافیت و سلامتی برای همه‌ بیماران