2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 11791 بازدید | 287 پست

بمیرم برای دلش

خیلی سخته 

ان شاءالله که زودتر خوب شه 

زودتر بهش سر بزن و بهش امیدواری بده تا درمانش رو ادامه بده اصلا فکر کنه شوهره وجود نداره باهاش قطع ارتباط کنه تا کمتر حرص بخوره

تا زودتر خوب شه

از این مردای نکبت کم نیستن یه نفر رو میشناسم دستش خالی بود و همیشه آواره از این خونه به اون خونه بود همسرش ۵ تا بچه آورد و بهشون مسکن ملی دادن و وام فرزند آوری با وامه یه خونه دیگه هم تو روستا ساخت الان که دو تا خونه داره میگه که من میتونم دو تا زن بگیرم 

و دنبال اینه که زن بگیره 

حقوقش هم ۱۹ تومنه با ۵ تا بچه😑

بمیرم برای دلشخیلی سخته ان شاءالله که زودتر خوب شه زودتر بهش سر بزن و بهش امیدواری بده تا درمانش رو ...

خیلی از این مردای بی جنبه دیدم خانمه با نداری و بدبختی شوهرش ساخته وضع مالی شوهره که خوب شده فیلش یاد هندستون کرده و شلوارش دوتا شده نمونش خاله مرحوم خودم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلومه از طرفدارای پر و پا قرسشی که گذاشتی پروفایل موفق باشی الهی

بله😂

من اصلا توی نی نی سایت با هوتن شکیبا معروفم😂

منو تا حالا ندیدید

مرسی از دعای خوبتون💗💗💗💗💗

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

دختر خاله ی منم ام اس گرفت با چند تا بچه شوهرش رفت با یکی ازدواج کرد کار خدا اینقدر ادم پستی بود اون ...

ام اس بیماری اعصاب و روانه شک نکن همون شوهرش مریضش کرده دختر خالتو العان خوبه حالش ؟

شوهرمن وقتی کمرم درد میکرد نصف روز سرجابودم غرمیزد دعوام کرد انقدر غرغر کرد ک برخلاف نظر دکتر پاشدم ...

تلنگری بهت بوده که بفهمی مرد روزای سخت زندگیت نیست یادت بمونه همیشه

ن شیری نیس مجردم. نوعش فیبروادنومه. دکتر سونو گفت ظاهرش خوشخیمه دیگه نمیدونم... ۲ ساله دارمش

به سونو اکتفا نکن مامو بده و تیکه برداری عزیزم این بیماری دور از جون اگه در مراحل اولیه تشخیص داده بشه خیلی راحت درمان میشه و دیگه احتیاج به قطع عضو نیست به امید خدا که مال شما خوش خیمه 

بهش بگه زمین بدجوری گرده شازدهعلی

فکر نکنم چیزیش بشه آقاهه ...خاله من شوهرش نامرد تر از این آقا بود و درحق خالم خیلی بدی کرد چند ساله خالم فوت شده شوهرش زن گرفته و عشق و حال و....گاهی به عدالت خداوند شک میکنم عزیزم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

به سونو اکتفا نکن مامو بده و تیکه برداری عزیزم این بیماری دور از جون اگه در مراحل اولیه تشخیص داده ب ...

دکتر سونو بهم گفت ظاهرش خوشخیمه

حتی حاشیه اش هم منظمه. قراره چندروز دیگه هم برم دوباره سونو بدم🥲سابقه خانوادگیم از این بیماری نداریم اصلا

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️