2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 11073 بازدید | 285 پست
ووواااییی چه سنگ دل ما عروس یکی از فامیلامون چند یالع سرطان سینه داره ولی شوهرش پاش مونده درسته خسته ...

خدا حفظش کنه دردش تو فرق سر شوهر دوست من 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هستن ولی اقلیتن

درسته باید دید طرف تو چه خانواده ای بزرگ شده چجوری تربیتش کردن 

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

مامانم با سرطان مری فوت کرد 😢😢😢دعا کن برام جواب اندوسکوپیم خوب باشه

ان شالا که خیره عزیزم نگران نباش مادرت احتمالا دیر متوجه زخم شده و درمانو دیر شروع کرده  که تبدیل شده به سرطان اگه وقتی زخم داشت درمان میکرد طوریش نمیشد ...روحش شاد 🖤🌷

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ان شالا که خیره عزیزم نگران نباش مادرت احتمالا دیر متوجه زخم شده و درمانو دیر شروع کرده که تبدیل شد ...

اره دیر متوجه شدیم متاستاز داده بود هیچ علائمی هم نداشت یهو گفت غذا تو گلوم گیر میکنه سخت میره پایین همین مرسی خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 🌷🌷

شوهرش حتما نتبونش ۲تا شده بود بیماری زنشو بهونه کرده

خوب بودن با هم از وقتی سینشو برداشت مرده هم شروع کرد به بهونه گیری و فاصله گرفتن 

به مرده بگید یه وقت رابطه ج ن س ی ات کم نشه، بمیری!!!!!!!!!!!!!!!

من هروقت تورو میبینم قبلم هری میریزه پایین تند تند میتپه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خوب بودن با هم از وقتی سینشو برداشت مرده هم شروع کرد به بهونه گیری و فاصله گرفتن

خب حتما یکی درشتشو پیدا کرده بود دیگه 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خب حتما یکی درشتشو پیدا کرده بود دیگه

والا مردای این دوره زمونه یکی زاپاس دارن واسه همچین مواقعی