2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 10784 بازدید | 285 پست

حالا فکر کردی بقیه ی مردا بهترن.

ضرب المثل داریم ک میگه مردا تا وقتی زنشون سالمه میگن ب زیرم، مریض ک میشه میگن ب ک ی رم.

همه شون همینن

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا فکر کردی بقیه ی مردا بهترن.ضرب المثل داریم ک میگه مردا تا وقتی زنشون سالمه میگن ب زیرم، مریض ک ...

بله مردای خوبم هستن از نزدیک دیدم 

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

مثلا کیا؟عرب های چند زنه بهترن لابد؟

دیگه داره دم روباه میزنه بیرون که شما مردی در کاربری زن . یک مرد ترسو که جرئت نداره حتی مرد باشه.

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
من ک ندیدم

من دیدم از نزدیکانم هستن چون شما ندیدی دلیل نمیشه که بگین مرد خوب نیست

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

۴ ماهه تحت درمانم نه هنوز یه مقدار کمی فقط تنگی نفسم بهتر شده از وقتی داروهام شروع کردم احساس زخم می ...

اندشالا خوب میشی زخم مری درمانش راحت تره از واریس مری شوهر عمه من واریس مری داره خیلی درمانش سخته 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اندشالا خوب میشی زخم مری درمانش راحت تره از واریس مری شوهر عمه من واریس مری داره خیلی درمانش سخته

ان شاءالله شفا پیدا کنن اخه توی سی تی اسکن ریه نشون داد که زخم مری دارم رفتم دکتر دیگه ای گفت باید اندوسکوپی بشی یه هفته دیگه 

توده سینه داشت اولش؟

بله توی شیردهی توده پیدا کرد تو سینش  اولش گفتن خوش خیمه بعدش بی دلیل وزن کم کرد دوباره رفت ازمایش و چکاب و...گفتن چند تا شدن و بدخیمن دیگه سینشو کامل برداشتن

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ان شاءالله شفا پیدا کنن اخه توی سی تی اسکن ریه نشون داد که زخم مری دارم رفتم دکتر دیگه ای گفت باید ا ...

تحت درمان باش عزیزم دور از جون شما اونایی که زخم مری دارن ریسک سرطان مریشون میره بالا ولی پرهیز کنی و دارو استفاده کنی خوب میشی زود 

حالا فکر کردی بقیه ی مردا بهترن.ضرب المثل داریم ک میگه مردا تا وقتی زنشون سالمه میگن ب زیرم، مریض ک ...

وای چه ضرب المثل باحالی نشنیده بودم 🙈🙈