2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 10750 بازدید | 285 پست
دوستتون مهرشو بزاره اجرا .حداقل خونه اش مفت دست بعدی نیفته

نمیدونم دیگه چه تصمیمی میگیره ولی بابای خوبی داره عین کوه پشت سرشه احتمالا حق و حقوقشو بگیره 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بس ک مردارو خودخواه و بدبار اوردن همیشه طلبکارن عموی من متولد65زنعموم ۷ساله قطع نخاع شده از گردن ب پ ...

شوهرمن وقتی کمرم درد میکرد نصف روز سرجابودم غرمیزد دعوام کرد انقدر غرغر کرد ک برخلاف نظر دکتر پاشدم راه رفتم با عصا هیچوقت حلالش نمیکنم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر عمه ام سرطان داشت شوهرش از خدا خواسته حتی پیگیر درمانش هم نشد تا زودتر بمیره درگیر طلاق و... نشه خانوادش به زور پلیس رفتن دختر اوردن 

یه دختر هم داشت اصلا نزاشت تا روز مرگش مادرش ببینه

بعد فوتش هم رفت زن گرفت ولی اون زنه هم سر یک سال ونیم سرطان گرفت فوت کرد اه مظلوم زمین نمیمونه

چه ناراحت کننده🥲🥲🥲

اه دلم گرفت

من مورد برعکسش رو دیدم

خانمه ۵ سال مریض بود

مرده جیک نزد

حتی پوشکش میکرد

ولی زنه که خوب شد گفت من طلاق میخوام و ... .

مرده خیلی گناه داشت

دخترشونم راهنمایی بود

آخرم بعد مدت ها که گذشت دیگه تصمیم به ازدواج گرفت ولی با تایید دخترش. که اونم زنه رو دوست داشته باشه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
مردووقت مریضی وپولداری بایدبشناسی

شک نکن ۸۰ درصدشون گند میزنن تو این دو موقعیت خخخ

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

شوهرمن وقتی کمرم درد میکرد نصف روز سرجابودم غرمیزد دعوام کرد انقدر غرغر کرد ک برخلاف نظر دکتر پاشدم ...

خدا ان شالا سلامتی عطا کنه دیگه غر نزنه به جونت

نمیدونم برای همه اینجورن یا شانس ماست شوهر منم کلا نمیفهمه نمیدونم چرا

به قول شیر فرهاد کلا نوفهمن 

چه ناراحت کننده🥲🥲🥲اه دلم گرفتمن مورد برعکسش رو دیدمخانمه ۵ سال مریض بودمرده جیک نزدحتی پوشکش میکر ...

فازش چی بود زن نمک نشناس ؟

دوست قشنگم همه که نظرشون یکی نیست یکی کم طاقته. صبور نیستیکی ام میتونه درد هزار نفر رو روی دوش خودش ...

یکی هم ذاتش عوضی و لاشی و بی وفاست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دختر عمه ام سرطان داشت شوهرش از خدا خواسته حتی پیگیر درمانش هم نشد تا زودتر بمیره درگیر طلاق و... نش ...

خدا ازش نگذره سر خور عوضی کاش خودش سرطان میگرفت 

عزیزم میشه بگی علائمت چی بود؟

۶ سال بود رفلاکس مداوم داشتم بهم نگفتن که باید مداوم دارو بخورم و پرهیز کنم فقط ۲ بار داروخوردم خوب نشدم تااینکه ۷ مرداد دچار تنگی نفس شدید شدم اولین علامتش تنگی نفس بود بعدش احساس زخم در وسط قفسه ی سینه ی سمت راست و رفلاکس و احساس تنگی در قسمتی از مری البته سی تی اسکن ریه نشون داد زخم و سوختگی مری دارم اعتماد نکردم و رفتم یه دکتر دیگه گفت اندوسکوپی و ازمایش میکروب معده قراره یه هفته ی بعد اندوسکوپی بشم

هست ولی خیلی کم باید اون خوبایی رو که شما میگی تو همچین موقعیتهایی سنجید دید چند مرده حلاجن

مردی که از زنش تو بیماری طولانی مدت و صعب العلاج، پرستاری کنه، واقعا کمه.

ولی بر عکس، خانمها شوهرشونو سالها تر و خشک میکنن.

البته زمین گرده، این نامردی بهش بر میگرده