2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 11756 بازدید | 287 پست
همسر شما دور از جون اگه تنهاتون میزاشت وسط درمان و میرفت ازدواج میکرد ناراحت نمیشدی عزیزم ؟

گفتم که شرایط سختیه

هم  برای دوستت هم شوهرش

باید هر دو طرف رو درک کرد

ظرفیت همه به یه اندازه نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااای چه نامرد ...اگه شوهره این دردا گرفته بود همین زن تا آخرین لحظه به پاش زحمت میکشید...یکی نیست ...

لاشیو خوب اومدی این بدبخت العان استرس براش سمه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نر های غیر ایرانی بویی از انسانیت بردن؟

آره. اونا خیلی وفادارترن. این چیزا اینجا خیلی بیشتره. مشت نمونه ی خروار. تو فیلماشون نمیبینی چقدر عاشق زن و بچشونن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نر های غیر ایرانی بویی از انسانیت بردن؟

اولا از قید اکثرا استفاده کردم نه همه

مردای غیر ایرانی که تو کشورای جهان اولی هستن معمولا یکم سواد رابطه شون بیشتره ولی نظر قطعی نمیشه داد

از طرفی هم به خاطر بکگراند تاریخی و مردسالاری ایران ، اکثر نرهای ایرانی به شدت تو رابطه هاشون گاون و هیچی از سواد رابطه نمیدونن

🏃🏻‍♀️

بازم با کمک پدرش یه خونه کوچچیک میتونه اجاره کنه طلا هم داشته باشه راحت میتونه بفروشه بزاره بانک با ...

عزیزم اینایی ک شما گفتی واسه ی‌زندگی‌ خوبه از نظر‌مالی. ک اکثر‌خانوما این شرایطو تو اوضاع الان ندارن. 

parasoo1989@
آره فقط به درمانت و سلامتیت فکر کن به دوستمم گفتم اینو بیچاره اینقدر هق زد و گریه میکرد ..خدا نگذره ...

فداتشم خدا از دهنت بشنوه🌷ان شاءالله بدنت همیشه سلامت باشه و دلت شاد دوستت هم شفا پیدا کنه به حق اذان

مثلا کیا؟عرب های چند زنه بهترن لابد؟

هیج کجای دنیا مثل ایران مرداشون گند نمیارن بالا نمیدونم چه مرگشونه ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نه خودم چن روزه با همسرم مشکل دارم العان اونو دیدم اومدم از شوهرم بدم میاد

وسط ناراحتی هاتون ببخشید که میگم: الان*

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

گفتم که شرایط سختیههم برای دوستت هم شوهرشباید هر دو طرف رو درک کردظرفیت همه به یه اندازه نیست

شما انگار شوهره رو بیشتر درک میکنی. حتما مردی یا یه خانم سن بالا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم اینایی ک شما گفتی واسه ی‌زندگی‌ خوبه از نظر‌مالی. ک اکثر‌خانوما این شرایطو تو اوضاع الان ندارن ...

متونه داشته باشه جدی میگم در هر شهری یه موسساتی هست که کمک میکنن در روند درمان اون زندگی کوفتی که توش بوده نمیشه که صفر صفر باشه بلاخره اون نره خر باید نفقه بده با کمک پدرش بتونه مستقل بشه راحت زندگی میکنه 

اولا از قید اکثرا استفاده کردم نه همهمردای غیر ایرانی که تو کشورای جهان اولی هستن معمولا یکم سواد را ...

موافقم

چرا لعنت می کنیخدا میدونه بیماری برای اطرافیان چقدر سختهمن خودم یه مدت درگیر بیماری بودمواقعا دلم بر ...

پس همدلی چی؟ سخته ولی اینکه دل ادم مریض بشکنی از ادم افسرده یا سردرگم برنمیاد از یه ادم عوضی نامرد که فقط توخوشیا همراهدمیخاسته برمیاد

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
متونه داشته باشه جدی میگم در هر شهری یه موسساتی هست که کمک میکنن در روند درمان اون زندگی کوفتی که تو ...

بابا این بدبخت هم جسمی هم روحی العان بیماره طوری این مرد بهش ضربه زده بعید میدونم دیگه بتونه پا شه