2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 11073 بازدید | 285 پست
اونم درمان داره فکر کنم همه چی از اون یه تیکه گوشت آویزونشون ننشات میگیره

اره واسه نرها خیلی مهمن این چند تا تیکه ..اونقد که گوه بزنن تو احساس یه زن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با کامنتات فقط حرررص خوردم کاش وقتی مریض بودی شوهرت میگفت میخام به زن دیگه بگیرم تا الان بتونی دوست ...

خب این خانم چون خودش همسر خوبی داشته و همسرش خیلی اذیت شده سر بیماریش فکر میکنه بقیه مردا هم اینجورین 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اون سیلیکونی ها برای زیبایی هاست. کسایی که سینشون برداشته میشه اول باید پیوند عضله بشن بعد سیلیکونی ...

ممنون نمیدونستم ان شالا که برای هیچ کس پیش نیاد 

خب این خانم چون خودش همسر خوبی داشته و همسرش خیلی اذیت شده سر بیماریش فکر میکنه بقیه مردا هم اینجوری ...

داشت دفاع میکرد از مرده میگفت بهش تهمت نزن بهش حق میداد عملا😏

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من می یام نی نی سایت قلب درد می گیرم 💔شما هم اینجوری هستید

آره داستان بعضیا خیلی غم انگیزه 

داشت دفاع میکرد از مرده میگفت بهش تهمت نزن بهش حق میداد عملا😏

به نظرم اینجور کاربرا یا مرد هستن یا مثل مامان منن زیادی جنس مردو دوست دارن و همش میگن گناه دارن مردا

عزیزم مرد خوب هم هست

هست ولی خیلی کم باید اون خوبایی رو که شما میگی تو همچین موقعیتهایی سنجید دید چند مرده حلاجن 

ای وای🙂

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
مردا همشون همینن. کاش طلاق بگیره اگر دوستت خوب هم بشه این حیوون ادم بشو نیست. همین الان مهریه بگیره ...

بیچاره گربه.این ادما از زباله هم کمترن

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم