2777
2789

رمان های 

ماتیک که به خیلیا معرفی کردم خیلی ازش استقبال کردند 

آتیه که سرنوشت عجیبی داشت

برزخ ارباب خیلی غمگینه

قشنگ ترین رمان واقعی و خیلی قشنگ‌هم خوندم ولی آخراش گریه میکردم چون واقعی بود و خیلی روم‌تاثیر داشت کتاب یا رمان `یادت باشه` بود

تا نخونی متوجه‌ش نمیشی

خیلی رمان خوندم ولی اسما زیاد یادم نمیمونه نوازشم  کن ،یاس،  عشوگر ۱ و ۲، شور عشق، آن شب ، ژالین ، شروع دیوانگی ، در و اسارت بی پایان که همه اینا از مریم پیروندن اکثر رمانایی ک خوندم از مریم پیروندن  به گناه آمده ام  وسوسه ام کن که از مریم عباسقلین قند سیاه از آذر یوسفی شیفت از گیسو خزان اخرین غروب پاییز از شبنم اعتمادی رمان مستانه دختر سرایدار  رمان پرستار شیطون من عروس خون بس استاد متجاوز من(ناقص. ول شد) همسر سوم خانزاده اینم نصفه ول شد و خیلی رمانایی دیگه ک خوندم یادم نیست اسماشون  رمان خارجی خاطرات یک خون آشام که ۱۲ جلده من تا جلد ۵ خوندم پیشنهاد میکنم بخونید رمان کیرا هادسون از تیم اوریک که طولانیه من ۷ جلدشو خوندم اینم قشنگه بخونید

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۷۴۸۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.