2777
2789
عنوان

زشته به دوستم بگم پولمو بده آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 61 پست
گفتم مبلغش خیلی خیلی کمه و اونقدر نمیشه و ممکنه زشت باشه🥲

بگو 100 هزار تومن. مبلغش مهم نیست مهم اینه که شما هدیه که ندادی . بعدم اون انقدر پررووعه شما چرا نباشی؟

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره گلمیه بادجه طبقه بالا هستهمون صرافی انگارواست چنج می‌کنه سیم کارت و کارت بانکی هم باید به نام خو ...

کارت بانکی براخارح ایران؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده..؟  ببین کاراتو شدیم دوتا غریبه از...~ نیواد 

راس میگی به خدا

خب دیگه تو ۳تومن را کم میگیری اونها هم میبینن اهمیت نمیدی بالا میکشن همون اول باید میگرفتی نه اینکه منتظر شی اون بگه بعدم بگه یادم رفت ...چهپررو بگیر و بهش لگو دلار هم گردن شده بروز بهت بده حالا بروز هم نداد لااقل نگه اسکوله طرف و اصل پول را بهت بده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
نه می تونی نقد بگیری

اکرحوصلت شدبرام بکو کارت و سیم کارت چراوجطوری 

کارت اکربخای برااونورببری چطوربلیدبگیزی

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده..؟  ببین کاراتو شدیم دوتا غریبه از...~ نیواد 

اسی این دور و زمانه اینقدر همه گرگن یکی مثل شما طبعش بزرگ باشه و برو نیاره پولی که داده طرف  بهش نمیگن لارج بهش  میگن اسکول 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خب دیگه تو ۳تومن را کم میگیری اونها هم میبینن اهمیت نمیدی بالا میکشن همون اول باید میگرفتی نه اینکه ...

راس میگی

من گفتم تازه رسیدیم خسته هست یادش رفته و این حرفا 

دیگه دیدم نداد گفتم که این شد 

اکرحوصلت شدبرام بکو کارت و سیم کارت چراوجطوری کارت اکربخای برااونورببری چطوربلیدبگیزی

سیم‌کارت و کارت ایران منظورمه

برا این که داخل فرودگاه ایران دلار بخری 

اونور بخوای بری دیگه باید سیم کارت اون کشور رو از همونجا بخری

کارت بانکی اون کشور رو هم فقط در صورتی اقامت اون کشور داشته باشی می تونی بگیری 

سیم‌کارت و کارت ایران منظورمهبرا این که داخل فرودگاه ایران دلار بخری اونور بخوای بری دیگه باید سیم ک ...

پس اینجوری ک فقط ی جمدون پول بایدببری ک

مرسی از وقتی ک برام کذاشتی