2777
2789

ما تازه نامزد کردم سنتی بودیم دوس نبودیم ولی حس میکنم واقعا دوسم نداره چون محبت کلامیش خیلی کمه در واقع صفر

ولی بغل یا بوسم میکنه به نظرتون این بغل و بوس میتونه فقط بخاطر حس نیازش باشه؟البته فقط بغل و بوسه چیز دیگه ن

به نظرتون وقتی محبت کلامی نداره نزارم بغل یا بوسم کنه باعث میشه ابراز کنه یا نه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله بغل و بوسش از روی نیاز جنسی هست وگرنه مگه میشه محبت کلامی رو دریغ نمیکرد

خدایا امشب به درگاهت پناه آوردم آبرومو حفظ کن تا آخر عمرم بنده خوبت میشم به عهد و پیمانم با تو وفادار میمونم نجاتم بده دست غیب الهی نجاتم بده آبرومو حفظ کن بخیر کن از سرم 

همه کاراشون از رو کم وزیاد شدن هورموناشونه

احساس کجا بود

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

خودم حس میکنه بدون احساسه کارش

خودت باید از چشماش بفهمی. ادم میتونه مخبتش ابراز نکنه ولی چشمای ادم دروغ نمیگه.  چشم ادم عاشق مشخص طرز نگاه کردنش لبخند زدنش فرق داره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......