2777
2789
پس حتما باید تو این دوره مصرف بشه؟در غیر این صورت امکان نداره

حتی اورژانسی هم باید قبل تخمک گذاری مصرف بشه اگر از قبل تخمک گذاری انجام شده باشه هیچ تاثیری نداره

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید از روز ۴ پریودی شبی یدونه بخوری ۲۸ تا که خوردی قطع کن تا پریود بشی و بعد دوباره همین روالو تکرا ...

روی بستش نوشته از روز اول تا 5 پریودی فرصت شروع هست

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
هرچی دیرتر شروع بشه خطا بالاتر میرهایده آلش از روز سوم هست

عهه جدی من از روز پنجم میخوردم😪

البته من چون به هیچ وجه بچه نمیخوام دیگهاز روش های دیگه هم استفاده میکنم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من به صورت اورژانسی اینطوری می خورم.یکی می خورم بعد یکی دیگه رو دوازده ساعت بعد.اون دومی رو دوازده س ...

من ساعت ۷ عصر یدونه خوردم 

الان باید فردا ۸ صبح یدونه بخورم 

بعد چند روز پریود میشم ؟ اگه پریود نشم چی؟

نکنه بدبخت بشم🤣

من ساعت ۷ عصر یدونه خوردم الان باید فردا ۸ صبح یدونه بخورم بعد چند روز پریود میشم ؟ اگه پریود نشم چی ...

بله هفت صبح میشه دوازده ساعت.

من که اینطور خوردم و موعدم شدم.

موعدتون باید پریود بشین.

حالا اگ استرسشو داری و شک داری

به همون تعداد که مدنظرت بود بخور

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
اخه الان یکی تو سایت گف باید ۴ تا میخوردی

عزیزم من تجربه خودم رو گفتم.

ولی

اگه می خوای بخوری هنوزم دیر نیست

چون تا هفتادو دو ساعت زمان هست برای خوردن قرص

البته که هرچه زودتر بهتره