2777
2789
عنوان

قلیون کشیدم شوهرم ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 85 پست
چرا قیمه ها رو‌قاطی ماستا میکنی عزیزم

مثال میزنم که میگن اختیارم با خودمه

اصلا چه زن چه مرد بعد از ازدواج اختیارش دیگه با خودشون نیست با همسرشونم‌هست

ینی اختیار با دوتاشونه

مگه میشه شوهر برا خودش زندگی کنه زن هم برا خودش

هرکی اختیارِ خودشو داره بره پی کارای خودش.

شما همسرت بدون اینکه بهت بگه بره خونه مامانش شبم بخوابه اونجا کاری نداری؟

اگر بهت بگه و اوکی بدی حرفی نیست ولی اگر راضی نباشی حق نداره این کارو کنه.

پس ادم ازدواج میکنه که چیکار کنه

من شوهرم خودش که قلیون میکشه اصرار میکنه به منم میگه بکش منم بدم‌ نمیاد میکشم.

اگر دوس نداشت نمیکشیدم،منم اگر خوشم نیاد شوهرم بکشه نباید بکشه

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

پس حق با همسرته چون اینجور که فهمیدم شما میدونستی که همسرت اهل دود نیست

نه نمی دونستم اهل دود نیست 

خودمم اهلش نیستم زیاد و تفریحی چند ماهی به بار میکشم حالا چه قلیون باشه یا سیگار 

کسی که هر روز بکشه یا هفته ای یه بار میگن اهل دوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش گفتم من اختیار خودمو دارم دلم بخواد میکشم دلم بخواد نمی کشم میگه تو مال منی اختیارت دست منه منم ...

چون باهاش حاضر جوابی کردی این طور باهات صحبت کرده . باهاش با آرامش برخورد کن . یواشکی گاهی با دوستات بکش . که البته چقدر ضرر داره 

مثال میزنم که میگن اختیارم با خودمهاصلا چه زن چه مرد بعد از ازدواج اختیارش دیگه با خودشون نیست با هم ...

مشکل اینه که تو زندگیاتون میخواید همیشه باید نباید بشه .

عزیزم زندگی برده داری نیست .

ادما ازدواج میکنن ک‌ رفیق و همراه هم باشن .

البته عقیدتون قابل احترامه .

ولی من مخالفم .

من به حرف کسی گوش نمیدم ولی شوهرمم این حق نداره به خاطر دو پوک اوقات من و خودش تلخ کنه

عزیزم اتفاقا این حق رو داره و چون قلیون آسیب زننده هست و اعتیاد آوره پس  حق با همسرته خودت رو بزار جای همسرت اگه تریاک بکشه تو چه حالی میشی آیا جبهه نمیگیری 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عزیزم اتفاقا این حق رو داره و چون قلیون آسیب زننده هست و اعتیاد آوره پس حق با همسرته خودت رو بزار ج ...

خدایی تریاک با دو پوک قلیون یکی هستن؟ 

اتفاقا شوهرمم گفت پس منم برم تریاک بکشم 😂😂

چون باهاش حاضر جوابی کردی این طور باهات صحبت کرده . باهاش با آرامش برخورد کن . یواشکی گاهی با دوستات ...

دیکه همین کار میکنم من جلوش میکشیدم که پنهون کاری نکنم ولی دیدم جنبه نداره 

از این بعد با دوستام که رفتم بیرون بدون اینکه بهش بگم کار خودمو می کنم 

من به حرف کسی گوش نمیدم ولی شوهرمم این حق نداره به خاطر دو پوک اوقات من و خودش تلخ کنه

برای خودت میگم. ‌اگه دوست داری یه رندگی آروم داشته باشی راهش این نیست . بابد به دل شوهرت راه بیای. نشون بدی خیلی دوست داری ولی به خاطر اون گذاشتی کنار .  مطمئن باش اگه اطمینانش و جلب کتی برات قدم های بزرگ برخواهد داشت. خودت میدونی . این چیزا تو سری خوردن نیست . سیاسته

مشکل اینه که تو زندگیاتون میخواید همیشه باید نباید بشه .عزیزم زندگی برده داری نیست .ادما ازدواج میکن ...

درسته ولی من عقیدم اینه هیچی ارزششو نداره که باعث ناراحتیِ زنو مرد بشه.به شوهرمم میگم اینارو،خواهرامون مادرامون سیگار کشیدن قلیون مشروب و....هیچی نباید اختلاف درست کنه،

حالا اسی شوهرش دیگه خیلی قضیه رو گنده کرده،منم بحثم قلیون کشیدنِ اسی نبود،فقط توی یه پستی گفت من اختیارم با خودمه منم گفتم که ادم وقتی ازدواج میکنه یه روح توی دو تا بدن میشه،فقط جوابِ اون پستشو دادم،وگرنه اینجا مشخصه که شوهرش زیادی شورش کرده

باید توی همه چی به تفاهم برسی حالا با زبون خوش بگه نکش،نمیمیره که

خدایی تریاک با دو پوک قلیون یکی هستن؟ اتفاقا شوهرمم گفت پس منم برم تریاک بکشم 😂😂

معلومه که نیست ...ولی خط قرمزا با هم متفاوته  ولی همونقدر که شما از تریاک کشیدن اون جریح میشی که اون از قلیون کشیدن شما ناراحت میشه ...وگرنه اگه قلیون بکشه که شما خوشحالم میشی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

درسته ولی من عقیدم اینه هیچی ارزششو نداره که باعث ناراحتیِ زنو مرد بشه.به شوهرمم میگم اینارو،خواهرام ...

دقیقا خیلی شورشو درآورد و منم حرصی شدم که اون حرفا رو بهش زدم اگه رو مخم نمیرفت منم جوابشو نمیدادم

دقیقا خیلی شورشو درآورد و منم حرصی شدم که اون حرفا رو بهش زدم اگه رو مخم نمیرفت منم جوابشو نمیدادم

عیب نداره حالا بذار دوتاتون اروم شین باز سرِ صحبتو باز کنین انگار نه انگار قهر بودین😂

من خودم وقتی غرورم نمیذاره منت کشی کنم کلا به رو خودم نمیارم قهر بودم

چون بحثو دعوای بیخودی کردین و اصن ارزشِ قهر موندن نداره.

حالا اگر چیزِ مهمی بود ایراد نداشت قهر بمونی،ولی واسه دو پوک قلیون به نظرم قهر نمونین