2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام وقتی جاریم میاد منو تحویل نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 95 پست
درسته ولی دلیل نمیشه انقدم به من بی احترامی کنن

خانواده ی شوهرجون به جونشون کنی بازم کرم دارندبی خیالش شودختر...اصلاارزششونداره درموردش فکرکنی...تاهمین حددرک وشعوردارند اهمیت نده ...تنهایتوباکتاب پرکن ...چندتادوست خوب پیداکن ..

اینا ظاهر قضیه است عزیزم.هرجور هستی خودتو دوست داشته باش و لباس حوب بپوش و به خودت برس..دلیل نمیشه ا ...

آره میدونی من برای این مجلس انقد ناراحت بودم که هیکلم بده لباس خوب نیست چیکار کنم ولی جاریم با لباس مجلسی و کفش و کلا مجلل اومد بهش گفتم بابا ما خودم نیم گفت باشیم من که میپوشم و توی مجلس فقط اون بود که انقد مجلسی تیپ زده بود بقیه عادی منم یه یه لباس خیلی ساده پوشیدم تقریبا به خودم نرسیدم فک میکردم الان اون معذب میشه ولی خیلی با اعتماد به نفس تا آخر مجلس با همون تیپ موند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا ظاهر قضیه است عزیزم.هرجور هستی خودتو دوست داشته باش و لباس حوب بپوش و به خودت برس..دلیل نمیشه ا ...

چقد درست دقیق میگین انگار عین جاریم باشین میشه در خواست دوستی بدم بهتون 

آره دقیقا همینطوره جاریم چقد درست گفتی عزیزم من چطور رفتار کنم اعتماد به نفس توی جمع چطوره مثلا کسی ...

اول اینکه به این پذیرش برس دوست داشتن زوری نمیشه

به هر دلیلی ازون ببشتر خوششون میاد و باهاش مچ هستن

به معنی نیست ک تو ایراد داری..

دوم اینکه بلاخره توی مهمونی یکی پیدا میشه باهاش حرف بزنیم یا برقصیم..

من رفته بودم عروسی فامیل شوهرم، من غریبه هستم، جاریم فامیل، جاریم اینقدر عنق نشسته بود کسی تعارفش نکرد، با منم حرف نمیزد حتی…ولی من باهمه خوش و بش کردم و سر حرفو باز میکردم..

خواهر داماد و عروس عمو و دایی شوهرم اومدن منو بلند کردن بیا باهم برقصیم،تا احر عروسی دیگه من کلی ادم دورم بود..خودت یکیو پیدا کن شروع کن باهاش بگو و بخند..

اعتماد به نفس داشته باش، با بچه هات کلی اینور اونور برو

مهمونی بده، مهمونی برو..وقتت رو یکجوری بچین ک

بهت بگن یک‌وقتم به ما بده..😅

💕

اول اینکه به این پذیرش برس دوست داشتن زوری نمیشهبه هر دلیلی ازون ببشتر خوششون میاد و باهاش مچ هستنبه ...

آخه من حتی تو اینکار هم مشکل دارم عزیزم 😁نمیتونم سر حرف با کسی باز کنم حتی نمیدونم چی بگم سریع هول میشم و کلمات قاطی پاتی میکنم اصلا نمیتونم باکسی سر حرف باز کنم از چی شروع کنم 😂

آره میدونی من برای این مجلس انقد ناراحت بودم که هیکلم بده لباس خوب نیست چیکار کنم ولی جاریم با لباس ...

دقیقا ی تاپیک هست از دور روز پیش، کاش بری بخونی..من اونجا گفتم من خونه مادرشوهرم و خواهر خودم میرم

برای عادی هم شومیز دامن، چیز شیک میپوشم..من توی همه مجالس صد خودمو میزارم..دورترین عروسی هم لباس خوب میپوشم و براشینک میکنم و مژه میزارم..حتی ختم هم میرم

مرتب و شیک میرم..بله برون عروس عموی شوهرم دعوت بودم، اینا همه مانتو شلوار عادی پوشیده بودن، من ی کت دامن دارم ک  تور و سنگدوزی شده هست، با پاشنه بلند و موهامم رفتم بافتم حالت تل..شاید باور کنی کادو و حلقه رو منو صدا کردن برای باز کردنش، چون فقط تیپ من خوب بود..دیگه همه مراسمات منو دعوت میکنن با اینکه من عروس کوچیکه هستم.

💕

یه چیزی بگم خواهرانه عزیزم...خودت رودوست داشته باش

میدونی درست میگی من هیچ موقع خودمو دوست نداشتم همیشه از خودم یه ایرادی میگیرم فک میکنم ایرادامو جلوی اونا هم گفتم شایدم مشکل از همین باشه 

آخه من حتی تو اینکار هم مشکل دارم عزیزم 😁نمیتونم سر حرف با کسی باز کنم حتی نمیدونم چی بگم سریع هول ...

از یکجا شروع کنی دیگه برات عادی میشه و راحت..

از سلام علیک شروع کن و بعد مثلا مشتاق دیدار بودم..و راحب بچه و مدرسه(حالا هر سنی هست،) جزف خودش پیدا میشه..

💕

یه کم رو خودت کار کن اینکه میگی هیکلم بد فرم شده و لباس ساده میپوشم و مجلس گرم کنشون هستم اصلا پیش خانواده شوهر مناسب نیست

من دقیقا بر عکس شما هستم وقتی با خانواده شوهرم دور همی داریم خیلی به من توجه میکنن و نظر میپرسن طوریکه همین کار باعث حسادت و ناراحتی جارییام شده بود 

دقیقا ی تاپیک هست از دور روز پیش، کاش بری بخونی..من اونجا گفتم من خونه مادرشوهرم و خواهر خودم میرمبر ...

واقعا چقد جالب گفتی من به این یه مورد اصلا دقت نکردم با اینکه خودمم همچین آدمی ام میبینم طرف خوش تیپه دوس دارم بیشتر باهاش حرف بزنم ممنون که این نکته های مهم گفتی واقعا خیلی کمکم کرد بانو جان من حتی تو خونه هم لباس درست حسابی نمی‌نوشتم وای بر من🙊

نه اینکه اصلا کار نکنم، زیاد کار نمیکنم،  با خانواده شوهرم اصلا شوخی نمیکنم، با وجود اینکه همه میگن خیلی مهربونی ولی محبتم رو به وقتش و به جا نشون میدم، همیشه هم هر کجا که میرم، باوجود اینکه چادری هستم ولی شیک میپوشم . این رو هم بهت بگم زندگیم برای همه حتی خواهرای خودم مثل هندونه سر بسته هست. به وقتش هم هر کمکی از دستم بر بیاد برای بقیه کوتاهی نمیکنم نه اینکه خودم رو اذیت کنم ( گفتم به وقتش) 

آخه کلا باهام خیلی خوبن اصلا این سن به چشم نمیاد مثلا عکسا شون همش بهش نشون میدن همش تشویقش میکنن جل ...

عزیزم تو براشون مثل خواهر کوچیکتری ولی اون مثل دوست همسنشونه

قطعا آدم با دوستش احساس راحتی بیشتری داره و بیشترم جدیش میگیره تا خواهر کوچیکش

🦦