2777
2789
عنوان

دانشجو ها چطوری درس می خونید

136 بازدید | 22 پست

من تا حالا امتحان ندادم گفت فقط جزوه استاد خب من جزوه ۱۰ دور خوندم سوال تشریحی هست نمونه سوال نیست وای استرس دارم چیکار کنم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم فرجه امتحانام ولی هیچی نخوندم

چطوریه امتحانا من استرس دارم ترم یکم 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

چطوریه امتحانا من استرس دارم ترم یکم

چه رشته ای؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

خوش به حالت من ماه دیگه ترم دارم هنوز یه دورم از جزوه نخوندم

ترم یکم اصلا نمیدونم چطوریه خیلی استرس دارم 

والا بستگی به استادش دارهبعضی استادا تستی میدن که این خوبه راحت میشه تقلب کردولی بعضیا که تشریحی مید ...

این گفته تشریحی هست 

ولی خب من در هر دو صورت بلدم برسونم نمی تونم تقلب بگیرم پس مجبورم خر بزنم همیشه

خوشبحالت دانشجوییکنکوریم بدم میاد دبگه از درس خوندن😔

دانشگاه یه طوریه که میگی من کنکور دادم دیگه نمیخوام درس بخونم ولی میبینی نمیخونی و عذاب وجدان داری و فقط چند روز تا امتحانت مونده 🫠

خوشبحالت دانشجوییکنکوریم بدم میاد دبگه از درس خوندن😔

دلم می خواست الان بر میگشتم به اون زمان اون موقعه حداقل می دونستی نهایی سال قبل چه شکلی بوده کنکور چیه کتاب تست داشتی الان اصلا نه فشار میارن نه سوال هست