2777
2789
عنوان

عموم تصادف کرده ماشینش داغون شده😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2880 بازدید | 119 پست
زن هم اگه مهریه شو بخواد تمام اون اموال میشه مهریه بلکه بیشتر دیگه نمیتونن کاری کنن

بله

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اینا جلو‌خونه صف بسته بودن به‌۸۰۰ تومنم راضی نبودن دلشون بیشتر میخواس

گلم نمیشد مهریه مامان. و اجرا بذارید 

همسایه بالایی ما هم گیر ی پدر شوهر عوضیافتاد با دو بچه صغیر 

هر چه از در دوستی وارد شد آدم نبودن رفتن مهریه رو اجرا گذاشت اموال توقیف شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره از لحاظ قانونی حق خودشون بودهیعنی چیزی نبوده که الان شما بگین بخاطر اینکه ما رضایت نداشتیمبعد ...

خب بوده اما میزاشتن چهلمش بشه بعد بیان دم از ارث و میراث بزنن اینا گشنه ان وقتی گفت رفتن بیمارستان به مردشم رحم نکردن ساعتشم بردن ببین چقدر بیشعورن و بیشرف

من با یه پسره بودم خانواده ها هم در جریان بودن دعوامون شد 

مامانش زنگ زد به من بهم گفت برای من فقط خودم و پسرم مهم هستیم.. گفتم دل من چی میشه این وسط؟ 

گفت مهم نیست من خودم خیانت دیدم جدا هم شدم تو این وسط هیچ اهمیتی برای ما نداری :)

۸ ماه میگذره من افسرده ام 

اونا هم خوشحال :) 

بعد فوت پدر بزرگ ومادر بزرگ بچها ونوه ها سهم میبرن اگ زنده باشن فقط پدر بزرگ ومادر بزرگ

فعلا که بابا بزرگه زنده است خودش دو دستی تقدیم کرده به ی عمو 

یعنی بابا بزرگه هم بین بچه ها ی زنده اش هم فرق گذاشته 

بعضی ها اصلا بزرگی کردن بلد نیستن

فعلا که بابا بزرگه زنده است خودش دو دستی تقدیم کرده به ی عمو یعنی بابا بزرگه هم بین بچه ها ی زنده اش ...

چند سال پیش پسر خالم تصادف کرد فوت شد ۲۵۰ تومن فکر کنم دیه بهش دادن به شوهر خالم که زنده بود ودوتا پسر یه دختر داشت هم دادن به زن پسر خالم وستا بچشم دادن  دیه رو تقسیم کردن سهم همهرو دادن 

خب بوده اما میزاشتن چهلمش بشه بعد بیان دم از ارث و میراث بزنن اینا گشنه ان وقتی گفت رفتن بیمارستان ب ...

بحث قانونی که حق با اونا بوده و میشه حقشونو بگیرن

ولی بحث وجدانی با خداست

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40