2777
2789
عنوان

تجربه من از اولین (فالی)که دیروز گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 96 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب حالا باید بریم سر یه کتاب مقدس دیگه درسوره جن آیه ۸تا۱۸ خدا میفرماید اجنه ای که برای خبر بردن به ...

خب ولی من شنیدم دعا نویسی تو قرآن اومده که اول خوب بوده بعضیا سو استفاده کردن 

پس مشکلش چیه من نمیخوام برام دعایی نوشته بشه یا برای کسی دعا بگیرم هرگز 

فقط میخوام علت یسری چیزا رو پیدا کنم انتخاب درست رو مطمئن شم

اینو🦊 دوسش دارم 😁زیاد استفاده میکنم ❤️

پس معلوم میشه تا قبل از حضرت سلیمان میشد خبر هارو از اجنه گرفت ولی پدر زمان حال چی ؟ایاالان هم میشه 

بله الان هم میشه ولی چیزی که میگن ضمانت اجرایی ندارد و برای من وشما سودی ندارد اون سودخودش رو در نظر خواهد گرفت 

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .

پس معلوم میشه تا قبل از حضرت سلیمان میشد خبر هارو از اجنه گرفت ولی پدر زمان حال چی ؟ایاالان هم میشه ...

ممنون جالب بود 

انقدرررر تو سایت گفتن فا/ل نگیرین و پیش فا/ل گیر نرین 

یکی از فامیلامون فا/ل قهوه میگیره مجانی خیلی دقیق و خوب میگه ، از یوتیوب میگه فیلماش رو دیدم و نماد ها رو یادم گرفتم مثلا اول قهوه مربوط به خود شخصه وسط قهوه مربوط به خانواده اش اینجوری مطمئن بودیم موکل نداره میشناختیمش،  ولی شما که پیش ی فرد ناشناس میری خیلی بده  ممکنه موکل داشته باشه ...

وعلم این جا نقش پر رنگی داره ما چند نوع طالع بینی داریم ،چینی ،هندی، سانسکریت ،ایرانی ،عبری، عربی ، وعلمی که این دعا نویس‌ها از خدا بی خبر ازش استفاده میکنند ابجد

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .

انقدرررر تو سایت گفتن فا/ل نگیرین و پیش فا/ل گیر نرین یکی از فامیلامون فا/ل قهوه میگیره مجانی خیلی د ...

میشه شماره اون آشنا تون رو بهم بدی 

البته اگه دوس داشتی 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
خب ولی من شنیدم دعا نویسی تو قرآن اومده که اول خوب بوده بعضیا سو استفاده کردن پس مشکلش چیه من نمیخوا ...

دآری خودت رو گول میزنی فالی که از آینده بگه خوب نیست و اعتیاد میاره و اینجوری روح شما کم کم به تحلیل میره مثلا همین فامیلمون که بلده و پولم نمیگیره که بالاتر گفتم هی اون یکی دختر داییم همش پیششه هی میگه بگیر بگیر هی قهوه میخوره برعکس میکنه خیلی انرژی روحانی زیادی از آدم میگیره 

انقدرررر تو سایت گفتن فا/ل نگیرین و پیش فا/ل گیر نرین یکی از فامیلامون فا/ل قهوه میگیره مجانی خیلی د ...

نمیشه فامیلتون رایگان برای منم بگیره؟😅