2777
2789
عنوان

از در جایی وارد میشین اول شوهرتون وارد میشه یا شما

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 192 پست

اول میگه شما بفرمایید

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم به من تعارف میکنه و معتقد خانوما مقدم ترن هرجایی

شما ازش تشکر میکنی؟

تعارفش میکنی؟

اگر تصمیم بگیده دیگه خودش اول بره نازاحت میشی؟

بلاخره بزرگتر هم هست

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

کی این حق رو بهشون داده؟و چرا؟کجا نوشته؟

یه چیز عرفیه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

اول خانم وارد میشه

پدرمون که نیست همسرمون کوچیک بزرگی مطرح نیست 

خانوما مقدم تر هستن

اونم به این دلیل که کرد بعد از زن ازش حمایت و پشتیبانی کنه

نه این که اول مرد بره زنش بعدا بره

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
به غیر از خونه پدرش ، بقیه جاها اول من خونه پدرشم به نشانه اعتراض ،خیلی با فس فس و ناز و ادا و کسلی، ...

چرا اونجا نه

بعد چرااااا اونجا اعتراض دارین

کی این حق رو ب شما داده اول باید برین؟

خونه اقوام من اول من، خونه فامیل شوهرم اول اون وارد میشه

نمیدونم انگار یه قانون نانوشتس بینمون، هیچوقتم دربارش حرف نزدیم

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
حاجی چه احترامی مگ احترام زن و شوهر به سن ربط داره معمولا احترام به زن مدنظره تو اینجور چیزا که اقا ...

چرا ن

از قديم کوچیکی گفتن بزرگی گفتن