2777
2789
عنوان

از در جایی وارد میشین اول شوهرتون وارد میشه یا شما

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 110 پست
عجعبباید هماهنگ کنه توی یه مهمونی گربه بیارنتا دیگه کلا خودش اول بره

چرا؟ احترامیه که برام قائله حتی اگر همزمان هم برسیم، کنار وایمیسته و اول منو میفرسته داخل. حتی اگر بچه هم بغلش باشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
پس احترام کوچیک بزرگی؟

چه جو‌گیری مردک

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟ احترامیه که برام قائله حتی اگر همزمان هم برسیم، کنار وایمیسته و اول منو میفرسته داخل. حتی اگر ب ...

خوشبخت باشید

خیابون و... میبینم مردها وارد میشن

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

خوشبخت باشیدخیابون و... میبینم مردها وارد میشن

برای پاکسازی مسیر اول وارد میشن که خطرات احتنالی رو برطرف کنن😆😆

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

دقت نکردم🤔

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بستگی داره 

مثلا جاهای که از اقوام همسرمه و اولین بار میریم همسرم وارد میشه چون من نمیتونم 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!