مادرشوعرم چمشاشو عمل کرده ۸روز خونشون بودم تازه برگشتم به دختر ۱۶ ماهه دارم چند روز پیش اونجا بودم ک دخترم پی پی کرده بود میخاستم طرف بشورم گفتم بزار اول اونوبشورم تا طفلی نسوزه بردم شستم برگشتم مادرشوعرم گفت با این دستا میخای ظرف بشوری گفتم آره تازه بعدشم میخام با همین دستام براتون شام درست کنم😌😅😆حقش بود زنیکه انگار دستام گوهیه خب شستم تمیزه حالا خونه خودشو ببینی گوه میچیکه از درودیوار
نه عزیزم ایشون ۴۲سالشع ولی خیلی افکار قدیمی داره چشم و هم چشمی با من زیاد میکنه چون ۵تا خواهر داره ...
در این صورت که شانس آورده اینطور مادر شوهر باید از آدم دور باشه تا آسایش داشته باشی ولش کن به خودت برس به زندگیت برس نمیدونم چقدر درس خوندی ولی سعی کن مطالعه داشته باشی تفریح داشته باشی برای خودت بروز باش از نظر اجتماعی میگم تا در آینده تفکراتی مثل مادر شوهرت نداشته باشی.فقط احترام بذار زیاد هم جلو نرو بذار احترام ها بمونن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دختر ندارع ولی یه پسر بچه ننه داره ک مجبورم میکنه براش کار کنم البته مجبورم نمیکنه خرم میکنه
خر نشو لطفا
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
نه عزیزم ،اون الان هشتاد و شش و هفت سالشه و من نوزده ساله عروسشم ...دیگه الان ارزش نداره من بهش بی احترامی کنم با این سال و سنش ....ولی سپردمش به اون بالای سری