2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 116 پست
نه عزیزم ایشون ۴۲سالشع ولی خیلی افکار قدیمی داره چشم و هم چشمی با من زیاد می‌کنه چون ۵تا خواهر داره ...

در این صورت که شانس آورده اینطور مادر شوهر باید از آدم دور باشه تا آسایش داشته باشی ولش کن به خودت برس به زندگیت برس نمی‌دونم چقدر درس خوندی ولی سعی کن مطالعه داشته باشی تفریح داشته باشی برای خودت بروز باش از نظر اجتماعی میگم تا در آینده تفکراتی مثل مادر شوهرت نداشته باشی.فقط احترام بذار زیاد هم جلو نرو بذار احترام ها بمونن

چون شوهرم باهثشه که مجبور شدم بمونم درضمن اون تقصیر خودش بود من نزدم زیرش تو اینارو نمیشناسی برا همه ...

ببین همینو میگم

تو الان رفتی کار کردی باز تهش بهونه گرفته و بحث درست شده

اگه هم کار نکنی باز بحث و دعوا درست میشه

خوب کدومو انتخاب میکنی؟ انگار ایراد گیری ایشون همیشه هستش. دیگه چرا بری براش کار هم بکنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر ندارع ولی یه پسر بچه ننه داره ک مجبورم می‌کنه براش کار کنم البته مجبورم نمیکنه خرم میکنه

خر نشو لطفا 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

ت هم یبار همینو بگو بزار قشنگ بسوزه دیگ چیزی نگ بهت

نه عزیزم ،اون الان هشتاد و شش و هفت سالشه و من نوزده ساله عروسشم ...دیگه الان ارزش نداره من بهش بی احترامی کنم با این سال و سنش ....ولی سپردمش به اون بالای سری