2777
2789

مادر و پدر من که هرروز خونه منن من مشکلی ندارم هر‌ وقت اومدن خوش اومدن ولی زیادی دخالت میکنن خواهرمم همینطور

مثلا مادرم میاد اجازه نمیده از وسایلام استفاده کنم هی میگه خراب میشن استکانات نیار میشکنن سرویس چینیت نیار لپر میشن چندتا بشقاب از خونشون اورده میگه از اینا استفاده کن شوهرمم میگه وسیله خریدیم برای چی خواهرم میاد یه نظر میده چرا وسایلت عوض نمیکنی یاا همین خواهرم اومد گفت شوهرت داره بهت خیانت میکنه من که چیزی ندیدم گفتم از کجا دیدی میگه شنیدم از اون موقع حالم بده دیدگاهم به شوهرم عوض شده ناخودآگاه حس میکنم نکنه خیانت میکنه نکنه اینکارو میکنه کلا زیاد دخالت میکنن تو همه چی تو رفت و امد شما بگید چکار کنم از اون موقع خواهرم گفته شوهرت خیانت میکنه من آرامش ندارم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه با خودت بگو ببین اونا دارن راحت زندگیشونو میکنن و منم که زندگیم خراب شده و بحث داریم به اون لحظه ای فکر کن که اونا خوش و خرمن ولی تو تو قهر و دعوا و ناراحتی 

نمیگم خونوادمون دشمنمونن 

ولی دلسوزی ما براشون باعث اختلاف میشه 

مادرت که نگران جهیزیه که خریده نه آرامش تو

خواهرام که بهت حسودی میکنه

ببخشید رک گفتم

البته خواهر مادر خودمم بهتر از برا شما نیستن

فقط باعث اعصاب خوردین برعکس خانواده همسرم که فقط دنبال آرامشن

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

بهشون کار داری هفته ای یبار بیان

نه کاری ندارم مادرم میگه حوصلم تو خونه سر میره با اینکه داداشم هست تو خونه میگه تو تنهایی یوقت نترسی اخه من بچه نیستم که🙁

بله چطور

😂😂خب همینه دیگ

شرط میبندم الان همین حرفا رو خواهرشوهرت یا مادرشوهرت بزنه دستشونو میبوسی میگی چشم مادر چشم خواهر فداتون بشم 

😁😁کلا اینجوریه وقتی سن پایین شوهر کنی خونوادت رو دشمن و خونوتده طرف رو دوس میبینی

بعدچندسال چشمت باز میکنی میبینی ای بابا اشتباه کردم

تازه شرط کیبندم الان ب خانوادت همش میگی واسم جهیزیه خوبی نزاشتین!! 

همیشه با خودت بگو ببین اونا دارن راحت زندگیشونو میکنن و منم که زندگیم خراب شده و بحث داریم به اون لح ...

میدونی خواهر من شوهرش بهش خیانت کرده ولی خب بخاطر بچه هاش داره زندگی میکنه