2777
2789

بچه ها یه نفر توی فامیلامون بود ک خیلی بهم اهمیت میداد توی جمع خیلی روم حساس بود حدود دو روز پیش پیج اینستا منو پیدا کرد چون منم کنکوریم رفته بود پکیج کلاسینو برام خریده بود بهم گفته ک توی تلگرام بهم پیام بده برات بفرستم منم آیدیشو گرفتم پیام دادم اونم فیلما رو برام فرستاد همینجوری ک داشتیم چت میکردیم ازم پرسید هنوز با اون پسره حرف میزنی ؟ گفتم ن یک هفتس ک قهریم بهم گفت دیگ باهاش حرف نزن منم بهش گفتم اونو خیلی دوست دارم و جایگاهش برام فرق میکنه (۴ ساله ک با دوست پسرمم) منم همش فک میکردم میخواد یه چیزی بگه 

منم بهش گفتم فکر میکنم یه چیزی میخوای بگی اولش گفت نه منم اسرار کردم بهم بگه اونم گفت من خوشم ازت میاد دوست دارم تو اینارو حس نمیکنی منم ازش پرسیدم با اینکه میدونی من ۴ سال تو رابطه بودم قبول میکنی یعنی اون گفت ک قصت من دوستی نیس ازدواجه و اگه قبول کنی همین فردا هم میام من ردش کردم ولی از تهه حرفاش فهمیدم حالش بد شده الان دلم براش میسوزه چیکار کنم؟ حذف اکانتم زدم خطمو خاموش کردم الان خطمو ک انداختم گوشیم فهمیدم ۲ بار زنگ زده از طرفی دوست پسرمم بفهمه شر میشه چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات خریده؟از کجامیگیپس چرا تو تل فرستاده

از همون تل دانلود کرده یاا شایدم رمز و شماره رو فرستاده

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

خب میخواستم بدونم دلیل کاراش چیه

عجبببب 😂😂 فاز نصیحت برنمیدارم ولی عزیزم الان واقعا وقتش نیست، ما هم سن تو رو تجربه کردیم،‌خواهرم نیستی ولی خواهرمم بودی همینو میگفتم، الان وقت این روابط نیست، خودت خیلی درگیر نکن